reklama
Jeszcze troche i osiagniemy swoj cel, na skon zylam dzis 28 tydzien, chociaz to jeszcze nic ale ciesze sie jak dziecko,ze juz tyle dalam rade.
Mnie lekarze w szpitalu do ktorego chodze na kontrole pocieszaja od zeszlego tygodnia ze jak maluchy beda sie spieszyc to juz sa w stanie powoli utrzymac je przy zyciu i mam lezec ale wyluzowac i sie nie stresowac.
Tak ogolnie to po 35 tygodniu planuja rozwiazac moja ciaze ze wzgledu na przidujace lozysko, tylko maluchy musza miec przynajmniej po 2 kg.
U mnie niestety z tym problem bo w 27 tygodniu mialy zaledwie 900 gram
VITA kojarzysz jak bylo z waga okolo 27 tygodnia u twojego malucha?
Mnie lekarze w szpitalu do ktorego chodze na kontrole pocieszaja od zeszlego tygodnia ze jak maluchy beda sie spieszyc to juz sa w stanie powoli utrzymac je przy zyciu i mam lezec ale wyluzowac i sie nie stresowac.
Tak ogolnie to po 35 tygodniu planuja rozwiazac moja ciaze ze wzgledu na przidujace lozysko, tylko maluchy musza miec przynajmniej po 2 kg.
U mnie niestety z tym problem bo w 27 tygodniu mialy zaledwie 900 gram
VITA kojarzysz jak bylo z waga okolo 27 tygodnia u twojego malucha?
Bardzo fajna wage mial twoj maluszek, gratulacje, u mnie jest i dwojka moze dlatego nie orzybieraja tak szybko, bo przeplywy sa niby dobre.
VITA masz cos co specjalnie lubisz jesc, lub jakas diete, tak pytam bo sie zastanawiam jak pomoc maluchom by szybciej przybieraly?
VITA masz cos co specjalnie lubisz jesc, lub jakas diete, tak pytam bo sie zastanawiam jak pomoc maluchom by szybciej przybieraly?
Marluna ja jem mało - 2 kanapki na sniadanie, jakiś obiad i 2 kanapki na kolacje. Raz dziennie owoc albo jogurt. Mój dzidziuś rośnie tak sam w siebie, choć położna powiedziała że może to być wina witamin które biorę - wg niej po nich dzieci rodzą się większe. Na początku się wystraszyłam że Moj Mały taki duży jest i jak go urodzę, skoro ja taka drobna, ale nie martwię się już tym, pociesza mnie że jakbyśmy nie dotrwali do tego 37, bo ostatnio moje skurcze przybraly na sile, to on będzie duży i silny i sobie poradzi
reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Byłam na USG, szyjka 3 cm zamknięta, więc wczoraj pani doktor nie miała racji Waga 450. Też nie duże, ale to raczej genetycznie bo u nas w rodzinie większość ma niski wzrost.
Podziel się: