reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniakowe pokoje - jakie mamy, chcemy, marzymy - wątek dekoracyjny :)

Polozylam swoje lski wczorj n nich byly mega zadowolone:-) No ale one beda sobie musialy poczekac .

reklama
Iws-strasznie podoba mi sie ta lampa :)

iws...bardzo ladnie i przytulnie maja male w pokoiku.
Lampa jest przesliczna....:tak::tak: aaaa i te aniolki sa sliczne!! Gdzie je kupowalas?

Dzięki Dziewczyny. Mi się teraz juz podoba lampka. Kiedyś miała brzydki klosz i nie mogłam juz na nią patrzeć ale teraz jak w końcu znalazłam odpowiedni klosz to coraz bardziej lubię gdy świeci :)

A aniołki kupiłam dwa lata temu tuż przed świętam Bożego Narodzenia. Było strasznie dużo ozdób i między innymi te aniołki. Kupiłam dwie paczuszki. Kiedyś widziałam je też w sklepia tak w ciągu roku ale były już droższe i same białe a my mamy pudrowo różowe, jasnożółte, fioletowe i białe.

gastone - to się nazywa Promocja ! :)

Dziewczyny! Nie sydźcie się wlejać swoich pokoików. Każda z nas ma inny gust i nie ma się co wstydzić tego co mamy. Tanio nie znaczy źle! Więcej odwagi!!!

Ayla - ja też jakoś motyw kubusia puchatka omijam.Wolę dziecięce misiowe tematy, ale troszkę w innym klimacie :) A dywan marzy mi się inny, ale cenowo jest troszkę "odjechany" a ten póki małe jeszcze małe starczy. Jak podrosną to nie odpuszczę i kupię taki jak mi się marzy chyba że już wtedy dziewczyny powidzą, że chcą inny :)

Ja znalazłam kilka zdjęć jak się szykowałam do urządzania ale na palcach jednej ręki można policzyć :)

No to ja wkleje...
Fakt ze pokoik w "przebudowie" to znaczy czekam jeszcze na zaslony, abazur, lampe i musze zakupic cos do powieszenia w okno...no ale zarys juz jest..:tak:

Zdjecia robiona komorka wiec nie zbyt dobra jakosc..:sorry2:

Załączniki

• DSC02872.jpg
    DSC02872.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 242
  • DSC02876.jpg
    DSC02876.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 246
  • DSC02877.jpg
    DSC02877.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 258
  • DSC02873.jpg
    DSC02873.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 258
  • DSC02874.jpg
    DSC02874.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 268
Jola - pokoik super. Widzę, że biel króluje :) Bardzo ładnie kwiatki ozywiają pokój.

Iws..dzieki..:tak:
No ja to i biale sciany bym chciala...no ale malowac mi sie na razie nie usmiecha..
Pokoj byl caly w tonacji bezu....zreszta jak wsyztkie w tym domu...wykladzina, zaslony , sciany , nawet abazur na lampie...wiec koniecznie chcialam cos kolorowego na sciany.

Mam jeszcze do lozeczek i komody taka szafe....niestety nie ma na razie mniejsca na nia..:sorry2: wiec nadal lezy sobie w kortonie...i czeka na zlozenie.:tak:

Cosatto Hogarth Wardrobe - White and Oak : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Bardzo ładny pokoik, a z tymi naklejkami bardzo wesoło zrobiło się na ścianach. Mi tam beż się podoba, lubię jasne neutralne kolory bo można wtedy zmienić co jakiś czas dodatki i ma się tzw "szybki remont". Szafa super, szkoda że nie ma miejsca, ale co się odwlecze to nie uciecze:tak:

reklama
Do góry