reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniakowe pokoje - jakie mamy, chcemy, marzymy - wątek dekoracyjny :)

To ostatnie zdjecie-boooskie.Uwielbiam ciemne meble.Jednak te lozeczka u nas bez materacyka kosztuja ponad 600 euro za sztuke,jak dla mnie za drogo.Ale sa cudne...

reklama
faktycznie ładne łóżeczka ale ja jednak gustuje w bieli, zresztą chyba w Polsce takich nie widziałam, choć pewnie są na allegro.
A ten pokoik z drugiego linku (taki pałacowy) dla mnie porażka:-D:-D

a co wy na to??:-)
cottage-in-woods-storybook-girls-bedroom.jpg

Ostatnia edycja:
własnie tez widziałam te pokoje w googlach ;) Albo dla noworodków albo dziewczynek.... Ale spotkalam tez takie dla większych dzieci i z wupelnie inym stylu. Może później coś pokaże, generalnie google room for twins. Masa pokoi ...hotelowych ale tez pare takich dla dzieci, najczęściej piętrowe łóżka...

może jednak jakiś link dodam ;)
http://newshousedesign.com/color-full-twin-beds-ima-kids-room-design-idea-for-2010/

Ostatnia edycja:
niby jest sporo w googlach tych pokoi ale ja nie lubię takich zaaranżowanych pomieszczeń, bo to są chyba wystylizowane pokoje na potrzeby katalogów meblowych. Najbardziej przemawiają do mnie normalne pokoje w których widać że mieszkają dzieciaki. Dlatego tak bardzo podobają mi się królestwa waszych dzieci:-D

Widać, że ktoś w nich mieszka i widać co gdzie powinno/nie powinno stać :) Na wyciągnięcie małych, sprytnych rączek :)

Ja naprawde bym sie pochwalila,ale jeszcze nie mam czym ;-(
Yenefer apropo bieli,bodoba mi sie ten pokoik ponizej.dodalabym tylko kilka drobiazgow dzieciecych bo jak dla mnie jest zbyt surowy.

10.18.10-triplet-nursery[1].jpg

No ale jak juz mowilam gustuje w ciemnych meblach to te podobaja mi sie bardziej:

twin-nursery-13[1].jpgtwin-nursery-31[1].jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Chcialam sie pochwalic ze pokoik meblowac zaczynamy! Juz meble zamowione, czekamy:) z tej serii KLUPS SUPER ZESTAW MEBELKOW KSIEZNICZKA 6 EL HIT (1482948512) - Aukcje internetowe Allegro sa niedrogie i ladnie nam pasuja. A mysle ze dla takich maluchow nie ma co szalec bo i tak je zniszcza.. Wzielismy szafe, regal, komode i polke. Jak bedzie kompletny wstawie zdjecia..tez zaczynam myslec o dodatkach jakichs..Narazie mamy brazowa wykladzine i rozowe sciany.

Yenefer pokoik dziewczynek bardzo stylowy:) uroczy:)

Widze ze tu mozna liczyc na rady prawdziwych specjalistek:D ja w tym temacie zielona jestem:D

Do góry