reklama
yenefer
Fanka BB :)
faktycznie ładne łóżeczka ale ja jednak gustuje w bieli, zresztą chyba w Polsce takich nie widziałam, choć pewnie są na allegro.
A ten pokoik z drugiego linku (taki pałacowy) dla mnie porażka
a co wy na to??:-)
A ten pokoik z drugiego linku (taki pałacowy) dla mnie porażka
a co wy na to??:-)
Ostatnia edycja:
yenefer
łołłłłłłłłłł jakie żyrandole
własnie tez widziałam te pokoje w googlach Albo dla noworodków albo dziewczynek.... Ale spotkalam tez takie dla większych dzieci i z wupelnie inym stylu. Może później coś pokaże, generalnie google room for twins. Masa pokoi ...hotelowych ale tez pare takich dla dzieci, najczęściej piętrowe łóżka...
może jednak jakiś link dodam
http://newshousedesign.com/color-full-twin-beds-ima-kids-room-design-idea-for-2010/
może jednak jakiś link dodam
http://newshousedesign.com/color-full-twin-beds-ima-kids-room-design-idea-for-2010/
Ostatnia edycja:
yenefer
niby jest sporo w googlach tych pokoi ale ja nie lubię takich zaaranżowanych pomieszczeń, bo to są chyba wystylizowane pokoje na potrzeby katalogów meblowych. Najbardziej przemawiają do mnie normalne pokoje w których widać że mieszkają dzieciaki. Dlatego tak bardzo podobają mi się królestwa waszych dzieci
reklama
Chcialam sie pochwalic ze pokoik meblowac zaczynamy! Juz meble zamowione, czekamy z tej serii KLUPS SUPER ZESTAW MEBELKOW KSIEZNICZKA 6 EL HIT (1482948512) - Aukcje internetowe Allegro sa niedrogie i ladnie nam pasuja. A mysle ze dla takich maluchow nie ma co szalec bo i tak je zniszcza.. Wzielismy szafe, regal, komode i polke. Jak bedzie kompletny wstawie zdjecia..tez zaczynam myslec o dodatkach jakichs..Narazie mamy brazowa wykladzine i rozowe sciany.
Yenefer pokoik dziewczynek bardzo stylowy uroczy
Widze ze tu mozna liczyc na rady prawdziwych specjalistek ja w tym temacie zielona jestem
Yenefer pokoik dziewczynek bardzo stylowy uroczy
Widze ze tu mozna liczyc na rady prawdziwych specjalistek ja w tym temacie zielona jestem
Podziel się: