reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniakowe pokoje - jakie mamy, chcemy, marzymy - wątek dekoracyjny :)

hehe, no widzisz moje też, dziś pierwszy raz i nie powiem żeby mi się to nie podobało...

Wiesz ja bym spróbowała, czasem taka zmiana działa na lepsze, chłopcy poczują że mają swoj pokój, że są już dużymi facetami a nie dzidziusiami, no i chyba już czas bo wydaje mi się że potem może być gorzej.

reklama
Kasia super pokoik urządziłaś:) dziewczynki czują się w nim pewnie jak księżniczki:) tak zaluje, ze nie ma u nas Ikei, obiecuja od paru lat, ze bedzie i dalej nic..najblizej mamy do Berlina 200km niecale, albo Poznań prawie 300..
Nasze są jeszcze w łóżeczkach, i myślę, że na jesień zimę kupimy nowe łóżka. Dziewczyny uwielbiają swoje łóżeczka. W weekend jak byliśmy nad morzem spaly na takim duzym sypialnianym same i jak wrocilismy z utesknieniem wskoczyly do swoich:) a rano jak sie budza i juz im sie nudzi bo spimy za dlugo wychodza sobie same, ale wyglada to calkiem bezpiecznie, jeszcze nigdy nie spadly, spryciulki:)

Madzia
ja tez mysle, ze lepiej chlopcom by bylo jakby spali w osobnym pokoju, moje dziewczyny zaczely spac duzo spokojniej w swoim pokoju. Ale wiadomo sa okresy, wczesniej spaly super pozniej 5tki wychodzily wlasnie to znowu budzenie..czasem koszmary senne..teraz strach chwalic ale wkoncu spia jak ludzie do 8-9:)

Kasia ja tez sie zastanawiam nad tymi lozeczkami ale jedno mnie nurtuje?..
A mianowicie czy moje łobuzy nie rozwala ich za szybko..
Łozeczka na zdjeciach nie wydaja sie mocne.
Jak beda skakac ( a beda) to czy za szybko nie beda skrzypialy i sie chybotały?
Jak myslisz?
Ja mam Ikea w Dublinie jakies 300 km od nas:-(( Wiec odwiedziny raz na dwa lata:D

Gosiu to są metalowe łóżka i zapewniam cie że są bardzo mocne, ciężkie i stabilne. Sama w nich czasem leżę - też chcę się poczuc jak księzniczka :p Do tego one są wydłużane od 140cm do 200cm więc posłużą na długo. Kupuje się do tego specjalny materac z przedłużką.

Ja wlasnie zaczelam sie rozgladac za łóżkami, bo patrzac na to co moje dziewczyny wyprawiaja w swoich lozeczkach niedlugo sie rozleca:D mi sie podobaja bardzo drewniane i chyba biale bym chciala, bo najpierw chciałam białe łóżeczka, wkoncu kupiliśmy z brazowe a cały czas widze w ich pokoiku jednak biale:)

Kasia a gdzie kupowałaś te obrazki z literkami co nad łóżkami dziewczynek wiszą? Pewnie IKEA jak Cię znam:D

Gastone u nas Ikea tez Ikea daleko:/

Ja ich Kasia nie widzialam namacalnie dlatego pytam.
Narazie i tak kasy nie mam bo zeby juz jechac taki kawał to musze raz a porzadnie wydac:-D Dziewczynki jeszcze spia w lozeczkach ale po przeprowadzce z robie z tego bedy :/))

reklama
Do góry