reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Emilek wow jaka dynia

Najpierw od wiosny codziennie do niej zaglądałam i mówiłam żeby rosła, a jak Ścięłam to spytałam się jej po co taka urosła? :-D dwa dni ją obrabiałam. A efekt taki że 1/3 zamrażarki założona jest dynią :-D a druga jeszcze rośnie.
Ale dużą dynie to my spotkaliśmy w tamten weekend. Waży pewnie z 200kg- wielka krowa. :szok: Aż normalnie zrobiliśmy dzieciakom na niej zdjęcie.

Madison - zdrówka dla Was!

reklama
Madison zdrowka dla dzieci i dla was. Na odciaganie kataru polecam katarek jest rewelacyjny.

Emilek looooo 200kg wow. Pochwal sie zdjeciami.
Ja dzis robilam"krem"z"dyni z pomidorami. Pisalam"wczesniej ale widze ze mi posta ucielo.

Sorki za bledy ale z telefoni pisze. Wiem wiem moglabym sie bardzie postarac i wystukac polskie znaki

Napierajka- sto lat, wszystkiego dobrego. Zycze ci cierpliwości (mi tez jej brakuje). A kręgosłup...oj ja się czuje jak stuletnia babcia. Zawsze miałam kłopoty z kręgosłupem a teraz mam takie bole, ze mi się na pawia zbiera.

Milla- jedziemy sami, dzieciaki zostawiam z dziadkami, którzy będą u nas nocować pod naszą nieobecność. Wyjezdzamy w sobote rano a powrot w niedziele po południu. Jeszcze ich na tak długo nie zostawiałam. Ale mam wrazenie,ze dobrze mi taki wyjazd zrobi:cool2:

Emilek- ja od poczatku daje mu leki na plastikowej lyzeczce z canpola ale to bez skutku. Pluje i tyle z jedzenia:(

Pochwal się zdj z dynia:)

Napierajka- to ciebie w wieku 40 lat boli to i tamto a co ma powiedzieć osoba w mlodszym wieku?? Toż to wstyd:) wyluzuj :) przed toba druga mlodosc:) podobno lepsza bo z doświadczeniem:)

Madison- zdrowia życzę! U nas ( nie zapeszajac) zdrowo!:) oby tak dalej bo każdy kicha i kaszle :/

Napierajka wszystkiego najlepszego! i pamiętaj,że nie ważne jest to co jest napisane w dowodzie, ale to na ile się czujemy, a użalanie się nad sobą sprawi jedynie,że człowiek czuje się gorzej. Także bierz łopatę i tego dołka szybko zakop, bo musisz mieć dużo siły dla swoich skarbków. I śmiało mogę powiedzieć,że wiem co mówię, bo taka impreza jak Twoja dzisiejsza u mnie była w marcu. I jak to się mówi " życie zaczyna się po czterdziestce" :-) głowa do góry!

Madison dużo zdrowia dla Was!

hej dziwczyny
zacznę od dobrych wieść
Kaja utyła waży 8100 :tak: 0,5 kg w miesiąc pomimo biegunki :szok: czuli od czerwca przybrała 600 gr :eek:
Natan waży 10500 :szok: i wychodzą 4 :sorry:
i to by było na tyle...

Teraz mnie nie liczujcie ale odpadam w sob :wściekła/y:
u Neli znów odezwały sie przerośnięte migdały i ma angine 10 dni antybiotyk od dziś
Kaja rozwinięta wirusówka antybiotyk na 5 dni
a Natan tylko zasmarkany ale leki doraźne.
Mój m. ma jelitówkę i tylko czekam aż ja złapię albo dzieciaki :no:

Sto lat Napierajka ;) Dużo zdrówka dla Ciebie, tak jak piszą dziewczyny drugą młodość zaczynasz, nie ma co się dołować nas tez to czeka :tak:, ja sama nie dowieżam że będe teraz mieć 30 za 14 dni :szok:, tak szybko leci ten czas,ahhh
Justynia współczuje, kobitko ty to się wykończysz tymi chorobami:no:, kurujcie się tam szybko!!

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, od razu czuję się młodsza i pełna werwy :-D.
Justynia, Madison dużo zdrówka dla was i dzieciaczków, niech te choróbska idą wszystkie precz jak najszybciej!!!

Oto dynia gigant :-D
DSCN9995.jpg
Rodzinka w pełnym składzie
DSCN0003.jpg
Różyczka ;-)

Załączniki

• DSCN9995.jpg
    DSCN9995.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 84
  • DSCN0003.jpg
    DSCN0003.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Justynia, kurczę, Was te choroby za bardzo polubiły. Musicie być dla nich mniej sympatyczni, bo inaczej w ogóle się od Was nie wyniosą.
Szkoda, że się nie zobaczymy.
A'propos spotkania - to czy mogłybyśmy w takim razie przełożyć je na niedzielę za tydzień? Wtedy Emilkowi by pasowało, jjka może by wpadła, madison wykuruje maluchy, dagos upora się z sesją, może adb no i oczywiście Kamila :-)
Ja w ten weekend pojechałabym z moim rodzicami do Torunia pokazać wszystkie latorośle rodzince.

Dagos - wykorzystajcie dobrą pogodę i trzymam kciuki, żeby tym razem fotograf się spisał dobrze. Czekam na fotki

jjka- na pewno będziecie tęsknili, pierwsza rozłąka na tak długo. Ale życzę Wam dobrej zabawy na weselu, trochę się oderwiesz, wyluzujesz na pewno Ci to dobrze zrobi. A im szybciej tak zrobisz tym lepiej, ja mam znajomą,która pierwszy raz dziecko zostawiła na dłużej jak miało 5 lat:szok:, bo szła na urodziny do naszego kolegi więc tylko na dłuższy wieczór. Do tego dzwoniła co pół godziny do swojej mamy pytać jak tak synek się miewa....

Katherine i inne dziewczyny które mają córeczki - czy wasze dziewczynki też tak piszczą jak tancerki Mazowsza? Bo moja Ania to chyba do jakiegoś zespołu trenuje na casting. Co ona wyczynia to się w głowie nie mieści

Do góry