reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Emilek wow jaka dynia

Najpierw od wiosny codziennie do niej zaglądałam i mówiłam żeby rosła, a jak Ścięłam to spytałam się jej po co taka urosła? :-D dwa dni ją obrabiałam. A efekt taki że 1/3 zamrażarki założona jest dynią :-D a druga jeszcze rośnie.
Ale dużą dynie to my spotkaliśmy w tamten weekend. Waży pewnie z 200kg- wielka krowa. :szok: Aż normalnie zrobiliśmy dzieciakom na niej zdjęcie.

Madison - zdrówka dla Was!

reklama
Madison zdrowka dla dzieci i dla was. Na odciaganie kataru polecam katarek jest rewelacyjny.

Emilek looooo 200kg wow. Pochwal sie zdjeciami.
Ja dzis robilam"krem"z"dyni z pomidorami. Pisalam"wczesniej ale widze ze mi posta ucielo.

Sorki za bledy ale z telefoni pisze. Wiem wiem moglabym sie bardzie postarac i wystukac polskie znaki

Napierajka- sto lat, wszystkiego dobrego. Zycze ci cierpliwości (mi tez jej brakuje). A kręgosłup...oj ja się czuje jak stuletnia babcia. Zawsze miałam kłopoty z kręgosłupem a teraz mam takie bole, ze mi się na pawia zbiera.

Milla- jedziemy sami, dzieciaki zostawiam z dziadkami, którzy będą u nas nocować pod naszą nieobecność. Wyjezdzamy w sobote rano a powrot w niedziele po południu. Jeszcze ich na tak długo nie zostawiałam. Ale mam wrazenie,ze dobrze mi taki wyjazd zrobi:cool2:

Emilek- ja od poczatku daje mu leki na plastikowej lyzeczce z canpola ale to bez skutku. Pluje i tyle z jedzenia:(

Pochwal się zdj z dynia:)

Napierajka- to ciebie w wieku 40 lat boli to i tamto a co ma powiedzieć osoba w mlodszym wieku?? Toż to wstyd:) wyluzuj :) przed toba druga mlodosc:) podobno lepsza bo z doświadczeniem:)

Madison- zdrowia życzę! U nas ( nie zapeszajac) zdrowo!:) oby tak dalej bo każdy kicha i kaszle :/

Napierajka wszystkiego najlepszego! i pamiętaj,że nie ważne jest to co jest napisane w dowodzie, ale to na ile się czujemy, a użalanie się nad sobą sprawi jedynie,że człowiek czuje się gorzej. Także bierz łopatę i tego dołka szybko zakop, bo musisz mieć dużo siły dla swoich skarbków. I śmiało mogę powiedzieć,że wiem co mówię, bo taka impreza jak Twoja dzisiejsza u mnie była w marcu. I jak to się mówi " życie zaczyna się po czterdziestce" :-) głowa do góry!

Madison dużo zdrowia dla Was!

hej dziwczyny
zacznę od dobrych wieść
Kaja utyła waży 8100 :tak: 0,5 kg w miesiąc pomimo biegunki :szok: czuli od czerwca przybrała 600 gr :eek:
Natan waży 10500 :szok: i wychodzą 4 :sorry:
i to by było na tyle...

Teraz mnie nie liczujcie ale odpadam w sob :wściekła/y:
u Neli znów odezwały sie przerośnięte migdały i ma angine 10 dni antybiotyk od dziś
Kaja rozwinięta wirusówka antybiotyk na 5 dni
a Natan tylko zasmarkany ale leki doraźne.
Mój m. ma jelitówkę i tylko czekam aż ja złapię albo dzieciaki :no:

Sto lat Napierajka ;) Dużo zdrówka dla Ciebie, tak jak piszą dziewczyny drugą młodość zaczynasz, nie ma co się dołować nas tez to czeka :tak:, ja sama nie dowieżam że będe teraz mieć 30 za 14 dni :szok:, tak szybko leci ten czas,ahhh
Justynia współczuje, kobitko ty to się wykończysz tymi chorobami:no:, kurujcie się tam szybko!!

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy, od razu czuję się młodsza i pełna werwy :-D.
Justynia, Madison dużo zdrówka dla was i dzieciaczków, niech te choróbska idą wszystkie precz jak najszybciej!!!

Oto dynia gigant :-D
DSCN9995.jpg
Rodzinka w pełnym składzie
DSCN0003.jpg
Różyczka ;-)

Załączniki

• DSCN9995.jpg
    DSCN9995.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 88
  • DSCN0003.jpg
    DSCN0003.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Justynia, kurczę, Was te choroby za bardzo polubiły. Musicie być dla nich mniej sympatyczni, bo inaczej w ogóle się od Was nie wyniosą.
Szkoda, że się nie zobaczymy.
A'propos spotkania - to czy mogłybyśmy w takim razie przełożyć je na niedzielę za tydzień? Wtedy Emilkowi by pasowało, jjka może by wpadła, madison wykuruje maluchy, dagos upora się z sesją, może adb no i oczywiście Kamila :-)
Ja w ten weekend pojechałabym z moim rodzicami do Torunia pokazać wszystkie latorośle rodzince.

Dagos - wykorzystajcie dobrą pogodę i trzymam kciuki, żeby tym razem fotograf się spisał dobrze. Czekam na fotki

jjka- na pewno będziecie tęsknili, pierwsza rozłąka na tak długo. Ale życzę Wam dobrej zabawy na weselu, trochę się oderwiesz, wyluzujesz na pewno Ci to dobrze zrobi. A im szybciej tak zrobisz tym lepiej, ja mam znajomą,która pierwszy raz dziecko zostawiła na dłużej jak miało 5 lat:szok:, bo szła na urodziny do naszego kolegi więc tylko na dłuższy wieczór. Do tego dzwoniła co pół godziny do swojej mamy pytać jak tak synek się miewa....

Katherine i inne dziewczyny które mają córeczki - czy wasze dziewczynki też tak piszczą jak tancerki Mazowsza? Bo moja Ania to chyba do jakiegoś zespołu trenuje na casting. Co ona wyczynia to się w głowie nie mieści

Do góry