multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Cześć!Jestem.był yo najgorszy urlop jaki mógł być.Starszy zaprotestował i nie chciał chodzić,tylko w wózku tyłek wozić,tak więc byłam usadzona w domu bo mi jednej pary rąk zabrakło do pchania wózka.Maluchy budziły się każdego dnia o 5 czasami o 6 rano,przy okazji budziły starszego i było marudzenie pół dnia.Trafiliśmy na kilka dni upałów,że nie było czym oddychać,Dawidkowi wyszły dwa kolejne zęby i chyba połowa wsi o tym wiedziała bo strasznie marudził i płakał,wszystkich pogryzły komarzyska,a na koniec starszy synek wylądował w szpitalu(wykańczalni).Wyszliśmy w poniedziałek a w środę mieliśmy lot.Tak więc jak widać miałam super wczasy:-)Teraz polecimy dopiero jak będziemy zjeżdżać,wcześniej mnie tam łańcuchami nie zaciągną!Aha Dawidek od tygodnia chodzi a raczej biega
Mama dopiero zobaczyłam Twój podpis.Bardzo mi przykro,że straciłaś swoje maluszki.Co się stało?Który to był już tydzień?
Mama dopiero zobaczyłam Twój podpis.Bardzo mi przykro,że straciłaś swoje maluszki.Co się stało?Który to był już tydzień?