reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Cześć!Jestem.był yo najgorszy urlop jaki mógł być.Starszy zaprotestował i nie chciał chodzić,tylko w wózku tyłek wozić,tak więc byłam usadzona w domu bo mi jednej pary rąk zabrakło do pchania wózka.Maluchy budziły się każdego dnia o 5 czasami o 6 rano,przy okazji budziły starszego i było marudzenie pół dnia.Trafiliśmy na kilka dni upałów,że nie było czym oddychać,Dawidkowi wyszły dwa kolejne zęby i chyba połowa wsi o tym wiedziała bo strasznie marudził i płakał,wszystkich pogryzły komarzyska,a na koniec starszy synek wylądował w szpitalu(wykańczalni).Wyszliśmy w poniedziałek a w środę mieliśmy lot.Tak więc jak widać miałam super wczasy:-)Teraz polecimy dopiero jak będziemy zjeżdżać,wcześniej mnie tam łańcuchami nie zaciągną!Aha Dawidek od tygodnia chodzi a raczej biega:-D
Mama dopiero zobaczyłam Twój podpis.Bardzo mi przykro,że straciłaś swoje maluszki.Co się stało?Który to był już tydzień?

reklama
Multimama poprostu sie obudzilam I dostalam krwotoku I bylo po wszystkim ide do przodu inaczej bym zwariowala prawie 17 tydz to byl
A powiedz mi jak sie spakowalas?? duzo bralas zeczy dzieci spaly w normalnym lozku czy mialas jakies lozeczka na miejscu mleko I pieluchy bralas czy kupilas w PL??jak zniesli lot plakali czy byli grzeczni ??Gotadora to ja musze kupic cos z krysztalow mojej corce bo ona ma azs moze cos poradzi na to kiedys nudzilam mojemu zeby mi kupil piercionek svarowskiego oczywiscie kupil mi a ja go zgubilam na drugi dzien I 100 funa poszlo sobie ja ogolnie nie nosze bizuteri mam tylko pare kolczykow tu I tam zareczynowy pierscionek wpadl mi do wanny I poplynol a obraczke zgubilam przy ktorejs przeprowadzce taka jestem zdolna

mama naprawdę mi przykro.Ja wysłałam paczkę do pl która dojechała kilka dni po nas,łóżeczka miałam pożyczone na miejscu,mleko brałam stąd bo bałam się zmieniać żeby nie było zatwardzenia czy coś,a teraz daję tylko krowie a na noc mm i jest ok.Lot w tamtą stronę był nawet ok,trochę się wiercili z nudów ale teraz to była tragedia.Przez dwie godziny maluchy chodziły po samolocie a ostatnią godzinę przespały.Dziękuję Bogu,że już po wszystkim:tak:

Multimama moj za tydz jedzie po moja siostre do Polski to juz wezmie czesc zeczy ja nie mam jakotako mozliwosci pozyczyc lozeczek a ze mam dwa turysyczne kupione tu za grosze to pojada wozki wezme dwie parasolki pojedyncze jedna mam po corce druga kupilam za 3 funty tak juz wstepnie spakowalam rzeczy dzieci musze tylko w worki poupychac prozniowe wczoraj tez wrawalam w sklepie pieluchy po 2 funty 40 szt wzielam 4 opak to tez moj wezmie mialam wysylac paczke ale ze tak wyszlo ze moja siostra sciaga tu siebie I psa a kaza sobie zaplacic za przewoz psa 420 funtow to moj pojedzie po nia I przy okazji wezmie rzeczy ja u siebie w PL to nawet nie mam pralki I musze cos szybko zamowioc zeby byla jak przyjade mnie tez czeka wyprawa zycie

Ty mnie lepiej nie przerazaj bo my autem a ja niestety nie mam prawka to moj cala doge musi prowadzic ja docelowo to jade na mazury ale musze pojechac do siebie I obskoczyc cala familie no bo wiadomo kazdy chce dzieci zobaczyc ehh jakos to bedzie u nas Olek tez juz ladnie smiga a Max mu sie przyglada

Witajcie.
Mam coraz mniej czasu na pisanie, bo dziewczyny potrafią na zmianę przez kilka godzin wymyślać :) Byliśmy na ważeniu to ważą 3,2 i 3,45, w miesiąc po ok 900 gram przybrały. Daję coraz częściej mleko modyfikowane, bo nie wyrabiam się ze ściąganiem. Są bardzo kochane, ale zajmują mi sporo czasu;/ Wstawiam fotki-na obu po lewej Lidka po prawej Ala Bez tytułu.jpgBez tytułu1.jpg

mama290 nieźle żeby zgubić w 1 dzień;/ ja w szpitalu zgubiłam swoje kolczyki z brylantami które dostałam od męża;/ nikt mi nie powiedział że mam zdjąć biżuterię do cesarki i już prawie na sali operacyjnej mi zwrócili uwagę, położna je wzięła na przechowanie po operacji mi je oddała (pamiętam to) ale co później z nimi było to już nie wiem;/
dziewczyny kąpiecie maluszki codziennie? nam jakoś ciężko to zorganizować

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 62
  • Bez tytułu1.jpg
    Bez tytułu1.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 54
Edytka84 śliczne masz córeczki dwie laleczki :) my też mielismy ważenie i Nataniel 2300 Gracjan 2100 tez daje coraz więcej modyfikowane bo nie nadążam ściągać moje dwa szkraby wiecznie glodne:)

Załączniki

• 1404491677598.jpg
    1404491677598.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry