yenefer
Fanka BB :)
Milenka wszystkiego najlepszego dla Twojej ślicznej Księżniczki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
onna my uzywalismy roznych aplikacji w ciazy-tydzien po tyg, rozne objawy zdjecia swoje itp, mamy ta aplikacje ale przez wiekszosc czasu nawet nie wiem gdzie jest moj telefon!!dziewczyny, widze że ja w temacie sie odezwe. otoż przegladałam wczoraj aplikacje na Iphona i zobaczylam,że sa też takie w ktoryc zapisuje sięnp karmienia dzieci itp. jak ktoraś ma to zatrudnijcie faceta niech wam poszuka, może to troszke pomoze w organizacji opieki. Nie wiem czy fajnie się wszystkie sprawdzają, ale żałowalam że nie wiedzialam o czyms takim kiedyśmoże akurat pomoze a jak ktoraś przetestuje to niech się podzieli
![]()
hello ja już po wizycie....dzieciaki zdrowe....Julka juz wazy 3800 i mierzy 56cm...a Jaśko goni goni....3750 i 53cm
lekarz kazał mi kupić bio gaje na kupki....i duuzo przepajać dzieciaki...aa i kłaść je na brzuszku w ciągu dnia dużo...
ale się cieszę że już tak urosły i że jest ok....![]()