reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Witam bylam dzis w szpitalu na wizycie I jestem zalaman sa dwa pecherzyki jeszce to do mnie nie dotarlo pojechalismy nad morze przewietrzyc glowe bo mi chyba dzis peknie nie spoziewalam sie tego wogole:szok::szok::szok:

reklama
mama290- wow:szok::szok::szok: Ale gratuluję i życzę Ci spokojnych 9 miesięcy.

Cannot- tak ja już ich sama przebieram od 3tyg :tak: A karmieni są jeszcze sondami niestety. :-(

Mój biedny omalo nie zemdlal im tam blady sie zrobil jak sciana musial wyjsc na powietrze ja jak lezalam tak wstalam jak poparzona I mowie babce ze to chyba pomylka bo to niemozliwe I hu bo mozliwe pierdzielili cos o selekcji I ewentualnym usunieciu ale to nie wchodzi w gre ehh jak mowi moja matka chcialas to masz

Mama gratulacje! wiem, ze nie jest Ci łatwo i nie dlatego, ze kolejne blixnieta ale że ciąża może zakończyć się ponownie wcześniej....

Mama290- super wiesci, ale jednak strach przed problemami z ciaza bedzie. Szczegolnie ze juz jedna blizniacza masz za soba.
Mimo wszystko gratuluje!:)
Ochlon i oswoj sie z ta mysla:)
Dasz rade!

Anulfka- a mieszkasz z dziecmi w jednym pokoju czy dojezdzasz?

Mama- ale nowiny przynosisz :-D Podwójnie Gratuluję:-D normalnie aż mnie wbiło w sofę jak przeczytałam. Ja właśnie takiego scenariusza najbardziej się obawiam że znów może się wszystko powtórzyć... A jak z twoja macica? kiedy masz kolejną wizytę?

Cannot ja niestety mogę przebywać z dziećmi tylko 3 do max 3,5h dziennie bo taki jest regulamin na oddziale i trzeba przestrzegać godzin odwiedzin:-(

reklama
Do góry