reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

no coż z tymi przespanymi nocami to liczę że róznie to moze być i pewnie będzie tym bardziej że dwójka:crazy:Baśka to pewnie dłużej by spała gdyby nie brat który konkretnie sie o jedzenie upomni więc de facto długo poczekamy na całą noc...

natomiast mam pytanie ile dzieci powinny spać w ciągu dnia?ogólnie moje spią tylko na spacerze i to też z przerwami nie mniej w ciągu dnia oczy otwrte i nic ale jak zaczynam ich delikatnie usypiać tj smoczek tetra i kołysanki to w ciągu dnia mają dżemki takie 45min i zastanawiam się czy to dobrze żeby potem w nocy spali???a jak jest u Was?

reklama
A ja dzisiaj kochane mialam baaaaaaaaaardzo dlugi i nie fajny dzien, nawet nie mam sily pisac, zaczelo sie ze odebralam auto z przegladu i jestem 2,500pln lzejsza wrrrrrrrrrrrrrr, a pozniej moja mama dolała oliwy do ognia, wiec na te chwile łeb mi odskakuje od szyji. Klade sie

Witam mamuski:)
ja tu sobie wstałam 6.30 z nadzieją na spokojnie spedzony czas, bo dzieci miały spac do 8 a tu niespodzianka:no::no::no: same nie chciały zostać na łóżku :szok::szok::szok:i już od 7 nie spią tylko mamusi dokazują:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

u mnie nocny horror....mali terroryści nie dali mi spać od 4...a wcześniej też wstawałam.....bolące brzuszki,ciśnięcie kupsztala, puszczanie bolesnych bąków to moja zmora....wrrrrrrrrrr wykasńczam się

a jak Ci spali?

wczoraj od 21 do 2.00 potem 5.00 i niby wyspani obudzili się o 7 a teraz przysypiają w bujakach a za ok 30 minut jedzonko:)

Aniu u mnie czesto tez tak bywa, standard to pręzenia i płacze o 6 rano przez ok 30 minut potem spokój a dwa dni temu to o 2 musiałam Filipowi zapodac czopka tak się męczył i płakał:(

a jakie czopki dajesz Renaia?
U nas Stas nie dociaga do 3 godzin miedzy jedzeniam.....non stop by jadł
on na poczatku tygodnia wazylo 4200:szok:
a w nocy to jest kwekanie, stekanie a kupy brak.
Szkoda ze viburcol na recepte, ah mowie Wam.....a takie te nocki byly ok
A jak macie ustawione nocne karmienia tzn, co robicie jak dwije budzi sie jednoczesnie?

czopki glicerynowe pewnie renia daje na kupki...ja też je daje....viburcol to bardziej na kolki...na uspokojenie....

a jak się budzą dwa naraz to ja wkładam jednego do bujaczka lub do huśtawki daje smoka przyciskam smoka pieluchą :) i karmie drugie...a potem ciach następne :) to mój patent....

reklama
Ty, dobre dzisiaj tak zrobie, wezme bujaczek do sypialni...rety nie mam moc zeby przytargac ta hustawke do domu, ona zajmuje tyle miejsca, kurcze

Do góry