donka moja Hania to też taka maruda, że hej. Ja często zostaję z nimi sama tak na 8 godzin i powiem Ci, że też zawsze mam stresa, czy podołam, żeby nie płakały jednocześnie. Trzeba przewidywać kiedy nakarmić jedną, żeby druga nie zdążyła się rozpłakać z głodu. Często też zostaję z nimi sama na noc, ale wtedy to luz bo obudzą się ok 5, nakarmię, trochę się pośmiejemy, bo jeszcze mają dobre humory a potem idą jeszcze spać.
Po ile jedzą Twoje Gwiazdy, bo moje więcej niż 100 ml nie wciągają, na dobę jedzą 7 razy, ale jedno karmienie to robię im na śpiku o północy, tak mi kazała pediatra, jak jej powiedziałam ile jedzą.
Co do kąpania to ja swoje na początku też co dwa dni kąpałam, ale teraz to już rytuał i kąpiemy codziennie. Moje laski uwielbiają się pluskać. Ale jak wypadnie, że muszę je kąpać sama to jestem upocona jak mysz
Dziewczyny jak wprowadzać nowe pokarmy, według wieku korygowanego? Moje niedługo skończą 4 miesiące i chyba powinnam ruszyć z nowościami. Najpierw marchewka, jabłuszko i jarzynówka tak? Jak wy wprowadzałyście?
lilly mam nadzieję, że z emkiem wszystko ok. Przytulam, dasz radę Kochana.
Mati i wreszcie rodzinka w komplecie, gratuluję z całego serducha.