reklama
Rabbit mówisz, że to minie...kiedy!!!??? Ja jestem tak wykończona, że niezły numer córce wywinęłam
Od jakiegoś czasu miała wysypkę i co tydzien do dermatologa chodziłam z nia po nowe maści , kremy itd. i w ostatnim wywiadzie p. dr stwierdziła, ze to reakcja organizmu na stres.
A ja dziś rano jak zrobiłam małej herbatkę to przypomniałam sobie, ze ona na rumianek jest uczulona. Kuźwa od miesiąca robiłam chłopakom tą herbatke i Ola też chciała a głupia matka zapomniała o alergii dziecka
Od jakiegoś czasu miała wysypkę i co tydzien do dermatologa chodziłam z nia po nowe maści , kremy itd. i w ostatnim wywiadzie p. dr stwierdziła, ze to reakcja organizmu na stres.
A ja dziś rano jak zrobiłam małej herbatkę to przypomniałam sobie, ze ona na rumianek jest uczulona. Kuźwa od miesiąca robiłam chłopakom tą herbatke i Ola też chciała a głupia matka zapomniała o alergii dziecka
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Rabbit mówisz, że to minie...kiedy!!!??? Ja jestem tak wykończona, że niezły numer córce wywinęłam
lol Monia jestes moim idolem xDDDD pozdrawiam wszystkie lunatykujace mamusie:-)
reniag
hej dziewczyny u mnie humor spoko pogoda słoneczna choć chłodno ale na spacerek chyba wyjde bo wczoraj to tylko balkon:/ a co do powrotów do pracy to niestety należę do tej grupy która wraca do pracy a w niedzielę kończy sie już mój podstawowy macierzyński boziu jak to szybko zleciało
miłego dnia laseczki
miłego dnia laseczki
manila29
ja tez planuje powrot do pracy, macierzynski mam do 02.04 + 6 tygodni dodatkowego, chce jeszcze wziasc prznajmniej zalegly urlop to w sumie bedzie tak do polowy moze do konca czerwca
reniag co robisz z maluchami po powrocie do pracy?
reniag co robisz z maluchami po powrocie do pracy?
reniag
manila planuje zrobić tak że mój M będzie chodził do pracy tylko na 13 więc rano z maluchami będzie on a od 13 niby moja mama powiedziała że się nimi zajmie bo jest na emeryturze. Ale czy da sobie z nimi radę to zobaczymy. a ok 16-17 będę wracała ja. Jestem optymistką i mam nadzieję że wszystko będzie ok. Mimo wszystko szkoda mi tych maluchów zostawiać. A urlop zaległy też wykorzystuje i prawdopodobny powrót do pracy to pierwsza połowa czerwca szkoda że nie po wakacjach:/ ale może da się coś jeszcze zrobić by troszkę przedłużyć
A Ty z kim zostawisz maluchy???
A Ty z kim zostawisz maluchy???
manila29
Reniag, bedziemy gadac ze znajoma ktora siedzi w domu czy sie nimi nie zajmie, al niestety nie mamy duzego budzetu to nie wiem czy sie zgodzi, nastepan opcja to tesciowa + ciocia, ale to chyba odpada, w najgorszym przypadku klub maluszka, 500 zl za dziecko + 200 zl jednorazowa oplata
reklama
Cześć Dziewczyny.
15 marca urodziłam swoje Gwiazdeczki:-) przez cc w 36t3d z powodu skurczy i sączących wód płodowych
11:15 Maja 2430 gr 9 punktów
11:16 Hania 2510 gr 9 punktów
Niestety nie mam mleczka. Karmimy bebilonem nenatalem.
Dzieci w szpitalu jadły nawet 60 ml, od wczoraj jesteśmy w domu i jedzą 20-30 ml. Czy mam je wybudzać co 3 godz czy karmić jak zaczną płakać? Czy może wcześniej?
I jedna nie robi kupy od wczoraj, a robiła smółkową jeszcze. Martwię się bardzo, chodzę i beczę. Poradzcie coś doświadczone mamusie.
15 marca urodziłam swoje Gwiazdeczki:-) przez cc w 36t3d z powodu skurczy i sączących wód płodowych
11:15 Maja 2430 gr 9 punktów
11:16 Hania 2510 gr 9 punktów
Niestety nie mam mleczka. Karmimy bebilonem nenatalem.
Dzieci w szpitalu jadły nawet 60 ml, od wczoraj jesteśmy w domu i jedzą 20-30 ml. Czy mam je wybudzać co 3 godz czy karmić jak zaczną płakać? Czy może wcześniej?
I jedna nie robi kupy od wczoraj, a robiła smółkową jeszcze. Martwię się bardzo, chodzę i beczę. Poradzcie coś doświadczone mamusie.