Heda
Fanka BB :)
To już połowa jakoś 20tc płci nie znam bo się bestia ukrywa. Czuje się dobrze... na szczęście ciąża bez komplikacji póki co i niech tak zostanie do marca... potem możemy rodzić....Aaaa kochana zapomniałam jak ty sie czujesz?znasz płeć?który tydzień? Moje to samo,tez milion pobudek w nocy,najpierw mleko a potem tez lądują u nas w łóżku, teraz ciężko mi je oduczyć,u nas teraz wychodzi ostatnia 3u góry wiec.mam nadzieję ze niedlugo sie trochę uspokaja,czym zajmujesz twoje szkraby w ciągu dnia?bo moim się juz wszystko znudziło
W ciagu dnia nie mam problemu z dziewczynkami jak dla.mnie są grzeczne... wywalania ubrań z szafek i butów nie traktuje jako niegrzecznosc a formę zabawy... na szczęście robią to tylko u siebie i już nawet nie składam im.ciuszkow tylko ładują jak leci w szufladach. U nas najlepiej sprawdzają się spacery i pobyty na placu zabaw, więc nawet jak jest zimno i deszczowo staramy się wychodzić. Przy opcji stały plan dnia jest spokojnie. Ok 10-11 wychodzimy na spacer i po godzinie czy 2 wracamy prosto do łóżka. Zasypianie ok 5 min i śpią ok 1.5h a jeszcze z miesiąc temu spały mi nawet 3h w ciągu dnia Ale teraz śpią ciut lepiej w nocy i wstają ok 7-8 a nie przed 6.
Z zabawek u nas hitem jest duplo i zwierzątka, farma Little People. Wystarczy że usiądę z nimi na 5.min na podłodze i mają zajęcie na jakieś pół godziny. Same z siebie to wymyślają jedynie zabawy w bieganie i wspinanie[emoji4][emoji6]
Bardzo lubią kredki co.widac na wszystkich ścianach w domu [emoji23]. Bawimy się też małymi koralikami i pieniążkami w.przekladanie z miski do miski. Tu niestety trzeba je mieć na oku raczej do buzi nie wkładają ale jestem obok. To też zajmuje je na dobre pół godziny. I ostatnio układanki i sortery. To trochę denerwuje moje dzieci więc póki co bawimy się tym razem... jak robię im jeść i chce je zająć czymś chwilę włączam tv... zła matka...mam jakieś 15 min spokoju. Hit ostatnich dni misio mniam mniam[emoji41]