reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
Heda zgodzę się że więcej do kochania ☺. Ale czy się chce kolejne czy nie często zależy od tego jakie egzemplarze się trafiły ☺. Moje dają trochę w kość to raz, dwa że więcej dzieci już mieszkanie nie pomieści i finanse nie udźwigną ☺.

Heda zgodzę się że więcej do kochania [emoji5]. Ale czy się chce kolejne czy nie często zależy od tego jakie egzemplarze się trafiły [emoji5]. Moje dają trochę w kość to raz, dwa że więcej dzieci już mieszkanie nie pomieści i finanse nie udźwigną [emoji5].
My kupiliśmy nowe mieszkanie jak laski miały 6 mies więc z miejscem nie ma problemu mamy ponad 90m. Moje panny mega grzeczne. Przeważnie same się bawią, ładnie jedzą, jedyny problem mamy ze spaniem nadal budzą się 2 lub 3 razy w nocy. I wiadomo każda zmiana jakoś tam wpływa na dzieci a u nas przez te wyjazdy częste trochę plan dnia się rozsypał. I te upały też nie pomagają. Ale nie ma tragedii. Jestem z nimi sama 7dni w tygodniu i jeszcze nie zwariowalam więc jest dobrze... moja starsza to było wymagające dziecko i strasznie marudne tak nam dała w kość że 15lat nie myśleliśmy o kolejnym...[emoji23] [emoji12]

Heda już czytałam że na usg jedno serduszko ☺.
Ale tu cisza zapanowała. Każda zabiegana, praca dom dzieci. Moje niedlugo kończą dwa lata nie wiem kiedy ten czas zleciał. Gadają coraz więcej i psocą na potęgę. Jak porównam do znanych mi dzieci w podobnym wieku, to moje mają najbardziej wariackie pomysły i są najgłośniejsze ☺. Strach się bać co będzie później. Przedszkolanka z wieloletnim stażem myślała że już od września idą do przedszkola bo takie duże i określiła że w przedszkolu to one będą liderkami w grupie ☺. Zobaczymy na ile się sprawdzi.

My właśnie jesteśmy na wakacjach. Moje panny uwielbiają wodę... chyba syrenami morskim zostaną jak dorosna.
Serduszko niby jedno ale jakoś nie jestem przekonana do tej opinii na 100%[emoji23] poczekam na kolejne USG i dopiero będę oddając się z myślą ciąży i ilości...

My właśnie jesteśmy na wakacjach. Moje panny uwielbiają wodę... chyba syrenami morskim zostaną jak dorosna.
Serduszko niby jedno ale jakoś nie jestem przekonana do tej opinii na 100%[emoji23] poczekam na kolejne USG i dopiero będę oddając się z myślą ciąży i ilości...
W pl jesteście na wakacjach czy zagranicą?czy twoje panny sa takie rozrabiaki?śpią ci w nocy? Bo moje milion pobudek no i jedza jeszcze mleko w nocy,spacery to dopiero masakra,nie chca mi siedzieć w wózku :/

W pl jesteście na wakacjach czy zagranicą?czy twoje panny sa takie rozrabiaki?śpią ci w nocy? Bo moje milion pobudek no i jedza jeszcze mleko w nocy,spacery to dopiero masakra,nie chca mi siedzieć w wózku :/
Zdecydowaliśmy jechać blisko domu. Jakieś 2 godziny jazdy, jesteśmy w borach tucholslich. Panny to dwa szoguny... wszędzie ich pełno. Uwielbiają basen. Place zabaw. Nie posiedzą 5min na dupie. Co gorsza nie lubią być karmione więc nasze posiłki w hotelu to masakra aż wstyd całą podłoga upaćkana.... W nocy budzą się zwykle raz czy dwa Ale na nowym miejscu 18... Ale.ogolnie nie jest najgorzej... Nie zwiedzamy tylko stacjonarne w hotelu z atrakcjami ewentua spacer po okolicy. Nawet jest 5 min by odpocząć.

Zdecydowaliśmy jechać blisko domu. Jakieś 2 godziny jazdy, jesteśmy w borach tucholslich. Panny to dwa szoguny... wszędzie ich pełno. Uwielbiają basen. Place zabaw. Nie posiedzą 5min na dupie. Co gorsza nie lubią być karmione więc nasze posiłki w hotelu to masakra aż wstyd całą podłoga upaćkana.... W nocy budzą się zwykle raz czy dwa Ale na nowym miejscu 18... Ale.ogolnie nie jest najgorzej... Nie zwiedzamy tylko stacjonarne w hotelu z atrakcjami ewentua spacer po okolicy. Nawet jest 5 min by odpocząć.
No a ogólnie jak sie czujesz?który teraz tydzień masz?

reklama
No a ogólnie jak sie czujesz?który teraz tydzień masz?
Chyba jakoś 7 i parę dni nie mam czasu się skupiać na ciąży [emoji12] przy takim tempie jak teraz mamy zaraz się okaże że trzeba się do szpitala wybierać... A czuje się normalnie nie ciążowo. Czasem jakieś mdłości delikatne Ale ogólnie oki...

Do góry