Heda
Fanka BB :)
Czego tu się bać... więcej dzieci do kochania[emoji3] [emoji6]No moje z 36tc,oooo to super,nie boisz sie że znowu będą bliźniaki?ja narazie nie planuje,może kiedyś..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czego tu się bać... więcej dzieci do kochania[emoji3] [emoji6]No moje z 36tc,oooo to super,nie boisz sie że znowu będą bliźniaki?ja narazie nie planuje,może kiedyś..
My kupiliśmy nowe mieszkanie jak laski miały 6 mies więc z miejscem nie ma problemu mamy ponad 90m. Moje panny mega grzeczne. Przeważnie same się bawią, ładnie jedzą, jedyny problem mamy ze spaniem nadal budzą się 2 lub 3 razy w nocy. I wiadomo każda zmiana jakoś tam wpływa na dzieci a u nas przez te wyjazdy częste trochę plan dnia się rozsypał. I te upały też nie pomagają. Ale nie ma tragedii. Jestem z nimi sama 7dni w tygodniu i jeszcze nie zwariowalam więc jest dobrze... moja starsza to było wymagające dziecko i strasznie marudne tak nam dała w kość że 15lat nie myśleliśmy o kolejnym...[emoji23] [emoji12]Heda zgodzę się że więcej do kochania [emoji5]. Ale czy się chce kolejne czy nie często zależy od tego jakie egzemplarze się trafiły [emoji5]. Moje dają trochę w kość to raz, dwa że więcej dzieci już mieszkanie nie pomieści i finanse nie udźwigną [emoji5].
W pl jesteście na wakacjach czy zagranicą?czy twoje panny sa takie rozrabiaki?śpią ci w nocy? Bo moje milion pobudek no i jedza jeszcze mleko w nocy,spacery to dopiero masakra,nie chca mi siedzieć w wózku :/My właśnie jesteśmy na wakacjach. Moje panny uwielbiają wodę... chyba syrenami morskim zostaną jak dorosna.
Serduszko niby jedno ale jakoś nie jestem przekonana do tej opinii na 100%[emoji23] poczekam na kolejne USG i dopiero będę oddając się z myślą ciąży i ilości...
Zdecydowaliśmy jechać blisko domu. Jakieś 2 godziny jazdy, jesteśmy w borach tucholslich. Panny to dwa szoguny... wszędzie ich pełno. Uwielbiają basen. Place zabaw. Nie posiedzą 5min na dupie. Co gorsza nie lubią być karmione więc nasze posiłki w hotelu to masakra aż wstyd całą podłoga upaćkana.... W nocy budzą się zwykle raz czy dwa Ale na nowym miejscu 18... Ale.ogolnie nie jest najgorzej... Nie zwiedzamy tylko stacjonarne w hotelu z atrakcjami ewentua spacer po okolicy. Nawet jest 5 min by odpocząć.W pl jesteście na wakacjach czy zagranicą?czy twoje panny sa takie rozrabiaki?śpią ci w nocy? Bo moje milion pobudek no i jedza jeszcze mleko w nocy,spacery to dopiero masakra,nie chca mi siedzieć w wózku :/
No a ogólnie jak sie czujesz?który teraz tydzień masz?Zdecydowaliśmy jechać blisko domu. Jakieś 2 godziny jazdy, jesteśmy w borach tucholslich. Panny to dwa szoguny... wszędzie ich pełno. Uwielbiają basen. Place zabaw. Nie posiedzą 5min na dupie. Co gorsza nie lubią być karmione więc nasze posiłki w hotelu to masakra aż wstyd całą podłoga upaćkana.... W nocy budzą się zwykle raz czy dwa Ale na nowym miejscu 18... Ale.ogolnie nie jest najgorzej... Nie zwiedzamy tylko stacjonarne w hotelu z atrakcjami ewentua spacer po okolicy. Nawet jest 5 min by odpocząć.
Chyba jakoś 7 i parę dni nie mam czasu się skupiać na ciąży [emoji12] przy takim tempie jak teraz mamy zaraz się okaże że trzeba się do szpitala wybierać... A czuje się normalnie nie ciążowo. Czasem jakieś mdłości delikatne Ale ogólnie oki...No a ogólnie jak sie czujesz?który teraz tydzień masz?