reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Wy się pytacie, kiedy minął roczek - a ja się pytam, kiedy zleciało 2,5 roku? Hehe

Załączniki

• WP_20170817_18_23_01_Pro.jpg
    WP_20170817_18_23_01_Pro.jpg
    252,9 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Witam drogie mamusie! Brakuje czasu by przywitać się po tej stronie [emoji8] ale jesteśmy Milenka i Natalka przyszły na świat 9.09.2917 r ż waga Milenka 2080 i 48 cm i Natalka 2085 i 45 cm.
Przeżyliśmy chwilę grozy. Od początku wspomagane oddechem.mialy powiększone crp. Milenka po jakimś czasie odpieta od ceppapa w drugiej dobie miała bezdechu. Jednak ż dnia na dzień jest coraz lepiej. Dziewczynki przybierają na wadze Milenka 2220g Natalka 2170 g,oddychaja samodzielnie,drugie dzień jedzą butelka mleko o które walczyłam jak lwica.jestesmy z nich dumni i wierzymy że będzie tylko lepiej.
1505668940-aaaaaa.jpeg
1505668946-aaaaaa.jpeg

Tak wyglądają dziewczyny dzis

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kapinka witamy. Sliczne panieneczki, niech sie zdrowo chowają. Już nie pamiętam kiedy moje takie male były. Przed tobą teraz czas pełen wyzwań, cierpliwości i wytrwałości życzę. Mamy bliźniąt zawsze dają radę ☺. Dawaj znać co tam u Ciebie, postaramy się wspierać.

AmMaWi twoje zaraz roczek :) może.mi pokażesz zdjecie na priv :) chętnie zobaczę :)

Kapinka witamy panny po tej stronie brzucha!naprwno już będzie tylko lepiej!
Zobaczysz jak ten czas zaraz przyspieszy jak będziecie już w domu. Jak coś pytaj i gratuluję laktacji!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

AmMaWi twoje zaraz roczek :) może.mi pokażesz zdjecie na priv :) chętnie zobaczę :)

Kapinka witamy panny po tej stronie brzucha!naprwno już będzie tylko lepiej!
Zobaczysz jak ten czas zaraz przyspieszy jak będziecie już w domu. Jak coś pytaj i gratuluję laktacji!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Żebym mieć mleczko niezłe piekło przeszłam. Najpierw zaraz po cc coś tam leciało,na drugi dzień po cc w południe miałam po 3 ml dla dziewczyn ale wieczorem złapał mnie okropny bol(przeforsowałam się),że nie byłam w stanie nawet siedzieć i ten ból sprawił ,że przez dwa dni mimo do stawiania do laktatora mleka nie bylo. Wróciłam do domu i odciagalam strzykawka. Najpierw 1 ml Z dwóch piersi zajeło mi to godz,potem 5 ml,10 ml. I dopiero ruszył laktator. Teraz naraz ściągam od 40 ml do 70ml. Na początek to wystarcza oczywiście staram się o więcej bo dziewczynki jedzą już po 25ml i 20ml.
Tylko wiecie co dziewczyny....ostatnio jakbym np 4 godz nie odciagala(czasami nawet po 3) pojawia mi się gorączka. Myślę że to od piersi bo całe ciało jest chłodne tylko i wyłącznie piersi i wokół nich jest gorąco. Mialyscie tak?

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry