reklama
Kapinka
Fanka BB :)
Witam drogie mamusie! Brakuje czasu by przywitać się po tej stronie [emoji8] ale jesteśmy Milenka i Natalka przyszły na świat 9.09.2917 r ż waga Milenka 2080 i 48 cm i Natalka 2085 i 45 cm.
Przeżyliśmy chwilę grozy. Od początku wspomagane oddechem.mialy powiększone crp. Milenka po jakimś czasie odpieta od ceppapa w drugiej dobie miała bezdechu. Jednak ż dnia na dzień jest coraz lepiej. Dziewczynki przybierają na wadze Milenka 2220g Natalka 2170 g,oddychaja samodzielnie,drugie dzień jedzą butelka mleko o które walczyłam jak lwica.jestesmy z nich dumni i wierzymy że będzie tylko lepiej.
Tak wyglądają dziewczyny dzis
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Przeżyliśmy chwilę grozy. Od początku wspomagane oddechem.mialy powiększone crp. Milenka po jakimś czasie odpieta od ceppapa w drugiej dobie miała bezdechu. Jednak ż dnia na dzień jest coraz lepiej. Dziewczynki przybierają na wadze Milenka 2220g Natalka 2170 g,oddychaja samodzielnie,drugie dzień jedzą butelka mleko o które walczyłam jak lwica.jestesmy z nich dumni i wierzymy że będzie tylko lepiej.
Tak wyglądają dziewczyny dzis
Kapinka witamy. Sliczne panieneczki, niech sie zdrowo chowają. Już nie pamiętam kiedy moje takie male były. Przed tobą teraz czas pełen wyzwań, cierpliwości i wytrwałości życzę. Mamy bliźniąt zawsze dają radę ☺. Dawaj znać co tam u Ciebie, postaramy się wspierać.
AmMaWi twoje zaraz roczek może.mi pokażesz zdjecie na priv chętnie zobaczę
Kapinka witamy panny po tej stronie brzucha!naprwno już będzie tylko lepiej!
Zobaczysz jak ten czas zaraz przyspieszy jak będziecie już w domu. Jak coś pytaj i gratuluję laktacji!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczysz jak ten czas zaraz przyspieszy jak będziecie już w domu. Jak coś pytaj i gratuluję laktacji!
ariska
Kapinka śliczne dziewczyny a ty jak sie trzymasz
dziewczyny jakie pieluchy na początek i ile paczek kupić? nie pamiętam ile poszło mi z córką ale ona urodziła się z wagą 3400
dziewczyny jakie pieluchy na początek i ile paczek kupić? nie pamiętam ile poszło mi z córką ale ona urodziła się z wagą 3400
Kapinka
Żebym mieć mleczko niezłe piekło przeszłam. Najpierw zaraz po cc coś tam leciało,na drugi dzień po cc w południe miałam po 3 ml dla dziewczyn ale wieczorem złapał mnie okropny bol(przeforsowałam się),że nie byłam w stanie nawet siedzieć i ten ból sprawił ,że przez dwa dni mimo do stawiania do laktatora mleka nie bylo. Wróciłam do domu i odciagalam strzykawka. Najpierw 1 ml Z dwóch piersi zajeło mi to godz,potem 5 ml,10 ml. I dopiero ruszył laktator. Teraz naraz ściągam od 40 ml do 70ml. Na początek to wystarcza oczywiście staram się o więcej bo dziewczynki jedzą już po 25ml i 20ml.AmMaWi twoje zaraz roczek może.mi pokażesz zdjecie na priv chętnie zobaczę
Tylko wiecie co dziewczyny....ostatnio jakbym np 4 godz nie odciagala(czasami nawet po 3) pojawia mi się gorączka. Myślę że to od piersi bo całe ciało jest chłodne tylko i wyłącznie piersi i wokół nich jest gorąco. Mialyscie tak?
reklama