karmelova- twoje dzieci ida jak burza!
Katharine-mag- ja na IIgie snidanie robie tak:
kasze manne na mm z biszkoptami albo z owocami, budyn z kaszka waniliowa i zoltkiem, rozne rodzaje kasz np. ryzowe smakowe, jaglana, orkiszowa, musli dla niemowlakow, 7 zboz Nestle, jajecznice ze szczypiorkiem, pomidorkami, takie kaszki zbozowe gotowe Babydream z Rossmanna- te b. lubia ale one słodkie sa, chyba jakiś omlet niedługo zrobie z warzywami
Marta- super dzieciaki, pisz częściej
Madziawse- piękne zdjecie, ja teraz b. zaluje, ze nie mamy zdjęć razem. Duzo mamy fotek dzieci ale we 4 to tylko pare sztuk. Spisz do 10? Wow to masz super! A starsza tez tak długo spi? No to kochana, ty masz dobrze. Nan zatwardza, u nas tak było i u wielu innych dziewczyn tez. A dlaczego jedna jest na NAn a druga na Hipp. Może zmien an Hippa obu.
Lioneska, Napirajka- u mnie to samo z przewijaniem. Chociaz chyba nie tak zle jak u was, z tego co piszecie. Wierca się i kreca, uciekają ale jakos tam daje rade ich jeszcze zabawkami zajac- na 10sek to fakt, ale ja tez już szybka jestem i daje rade. Dla mnie największym wyzwaniem teraz sa drzemki dzienne- nie wiem o co im chodzi, potrafią wstać o 6 i do 1 nie usnąć. Niby sa spiacy, tra oczy, ziewają ale jak tylko sa w lozeczkach to są wariacje. Wczoraj w dzień spali od 1-3 czyli 2 godziny co jest super jak dla mnie. 19:30 już spali ale pobudka o 5:30
No i maja jakiś lek separacyjny czy co bo ciagle się na mnie wieszają. Jeden odtraca drugiego tak jakby chciał mnie tylko na wylacznasc! Dra się calymi dniami, popychają, co chwile jeden drugiego pacnie w glowe ale wyrwie zabawke. Czasami to jak tylko na siebie spojrza to już jest nerw. A za chwile smieja się do siebie i cos gadaja. Nie nadazam;-)
Lilonka- ja na facebooku się nie znam ale jak wysylasz zaproszenie to nie da się wiadomości napisac. A priva to do kogo pisać jak nie wiadomo kogo szukac, żeby mu maila napisac?