reklama
Hej dziewczyny, my już 23 tydzień. Idzie dobrze. Mamy kontrole ginekologiczne co 2 tygodnie, szyjka macicy ok, usg ok, dziewczyny ważą po ok 400 i 470 g. Brzuch już spory, kręgosłup zaczyna pobolewać, do tego anemia. Ale ogólnie jest dobrze skupiam się na tym co jest, nie pozwalam sobie na negatywne myśli i zamartwianie się. Pod koniec marca mam termin do szpitala na patologię ciąży, gdzie mamy leżeć już do końca, jak się bedzie cos działo to od razu cięcie, jak będzie dobrze to moze dotrwamy do początku maja powodzenia, musi być dobrze!!!
Hej dziewczyny, ja również dowiedziałam się niedawno, że jestem w ciąży jednokosmówkowej. Teraz jestem w 10 tygodniu. Czekam z niecierpliwością na kolejne USG.
Dajcie znać co u Was, jak ktoś już wcześniej pisał w grupie raźniej!
Dajcie znać co u Was, jak ktoś już wcześniej pisał w grupie raźniej!
u nas 26/27 tydzień, pojawiły się komplikacje, okazało się że jest połączenie w łożysku między tętnicami i żyłami, przez to jedna bliźniaczka ma mniej krwi, a druga więcej, nazywa się to zespół TAPS. połączenie jest niewielkie, na razie do obserwacji co będzie dalej. za kilka dni będę już w szpitalu pod stałą obserwacją, do dalszych decyzji. oby udało się wytrwać jeszcze trochę w brzuchu, bez pogorszenia. dziewczyny, nie zamartwiajcie się, trzeba być dobrej myśli!
Ja rowniez mam ciaze blizniacza 1k1o... jutro zaczynam 8 tydzien. Jestem zalamana przerazona i w ogole nie wiem na czym stoje. Mam juz w domu synka. Nie bralam nigdy zadnych hormonow. Nie wiem dlaczego akurat trafilo na mnie.... w pon mam drugie usg u innego lekarza. Modle sie o cud
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w 9 tygodniu okazało się, że jednak są dwa worki i mam ciążę 1k2o. Nie spodziewałam się takiej informacji, dopiero w ten dzień, gdzie widziałam przegrodę między dziećmi przeczytałam gdzieś, że w tego rodzaju ciąży przegroda może nie być widoczna przez pierwsze tygodnie. Dzisiaj skończyliśmy 14tc. Życzę powodzenia dla Was, bo 1k1o jest jednak trudniejsza oby wszystko było dobrze
reklama
U mnie bylo podobnie,lekarz tez podejrzewał 1k1o, a jednak pokazala się przegroda, życzę wam powodzenia i trzymam kciuki za wasU mnie w 9 tygodniu okazało się, że jednak są dwa worki i mam ciążę 1k2o. Nie spodziewałam się takiej informacji, dopiero w ten dzień, gdzie widziałam przegrodę między dziećmi przeczytałam gdzieś, że w tego rodzaju ciąży przegroda może nie być widoczna przez pierwsze tygodnie. Dzisiaj skończyliśmy 14tc. Życzę powodzenia dla Was, bo 1k1o jest jednak trudniejsza oby wszystko było dobrze
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom