Rano , w 27 dniu wyszedl cien cienia. A dwa dni pozniej tluste dwie kreski.W którym dniu cyklu zrobiłaś pierwszy test? Rano czy popołudniu?
Napisane na MSP95012 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Haha! Gratuluję. A to moja blada kreseczkaZobacz załącznik 845623moja bladziutka kreseczka
Załączniki
Cudo ❤❤❤ile bym dala zeby moja kruszynka juz taka byla gratulujeHaha! Gratuluję. A to moja blada kreseczka Zobacz załącznik 845624
Ktory to juz tydzien ?Haha! Gratuluję. A to moja blada kreseczka Zobacz załącznik 845624
To było w 29 . 2tyg temu, teraz 31. Zleciało... Niedawno ten temat zakładałam i tak o zostałam tuKtory to juz tydzien ?
Ja to zaczynam się bać porodu już :O. Termin mam na 15.06Cudo [emoji173][emoji173][emoji173]ile bym dala zeby moja kruszynka juz taka byla gratuluje
Bedzie dobrze zobaczysz corunia czy synus ?Ja to zaczynam się bać porodu już :O. Termin mam na 15.06
Syn. Mimo, że brzuch już widoczny, czuje ruchy regularnie to czasem nadal nie dowierzam, że będę mamą... Coś pięknegoBedzie dobrze zobaczysz corunia czy synus ?
reklama
Suuuuper ciesze sie razem z Toba. Ja jestem po dwoch stratach dlatego boje sie bardzo wiecznie czy wszytko ok ale ogolnie ciesze sie bardzo ❤Syn. Mimo, że brzuch już widoczny, czuje ruchy regularnie to czasem nadal nie dowierzam, że będę mamą... Coś pięknego