reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

blada kreska

• Starter tematu guest-1665602193
  • Rozpoczęty
ale ja tu zadałam inne pytanie a tu mi dziewczyna wmawia że nie mogę mieć takiej sytuacji skoro ja wiem ze mam no to kpina jest jakaś.
Nie, możesz. Ale nie jest to prawidłowe. Może świadczyć o chorobach i problemach z poczęciem.
Nie będę więcej kijem rzeki zawracać. Jak jesteś mądrzejsza to luz. Dla mnie nie musisz mi ani wierzyć, ani się diagnozować. Tylko później się nie dziw...

reklama
ale ja tu zadałam inne pytanie a tu mi dziewczyna wmawia że nie mogę mieć takiej sytuacji skoro ja wiem ze mam no to kpina jest jakaś.
Ale gdybyś była u ginekologa na monitoringu, który potwierdził owulacje to co innego. Ale monitoringu nie miałaś i to, że wydawało Ci się, że owulacja była 14.05 to tylko Twoje odczucia i moga one w ogóle mijac sie z prawdą.

Nie, możesz. Ale nie jest to prawidłowe. Może świadczyć o chorobach i problemach z poczęciem.
Nie będę więcej kijem rzeki zawracać. Jak jesteś mądrzejsza to luz. Dla mnie nie musisz mi ani wierzyć, ani się diagnozować. Tylko później się nie dziw...
no problem jest juz w tej chwili juz troszkę się staram

Ja tylko wtrącę swoje 3 grosze, jeśli mogę 😊 jeśli nie miałaś monitoringu to najlepiej się na niego umówić i wtedy wszystko będzie jasne. Rozumiem, że masz objawy ale nawet objawy owulacji nie potwierdzają bo może Cię kłuć jajnik itd a do owulacji nie dojdzie 🤷 nie nastawiaj się odrazu, że ktoś na Ciebie naskakuje. Każda doda coś od siebie i jakoś łatwiej będzie Ci połączyć wszystkie wątki... Ja tutaj też tak zaczynałam na staraczkach 😊

reklama
nie pamiętam ale napewno była mammografia, na tarczyce napewno miałam badania progesteron
Trochę mało.
no na 100% tego nie wiem, ale wiem jak sie czuję kiedy ją mam i akurat tak się wtedy czułam
Serio, to żaden wyznacznik. Nie pisze tego złośliwie. Mogłaś się "tak czuć" a owu nie było. Przy tak długich cyklach jest duże prawdopodobieństwo, że w ogóle tych owulacji nie miewasz.
no problem jest juz w tej chwili juz troszkę się staram
No cóż... Chcesz rady? Szukaj dobrego ginekologa. Najlepiej takiego, który nie oleje tematu. Poszperaj w internecie, kogo w Twojej okolicy polecają dziewczyny.

Do góry