reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

blada kreska

• Starter tematu guest-1665602193
  • Rozpoczęty
w mojej obecnej ciazy, test wyszedł 8/9dpo. Był bladzioch na maksa, ale tez musiałam rozebrać bo ciagle mi szybka odbijała. Ale jeśli ciąża jest to za dwa dni już bez rozbierania dojrzy.

Swoją droga co druga mówi, ze testów się nie otwiera, nie czyta po czasue, a jednak mimo to robi to znaczna cześć, tylko jeszcze większa cześć się nie przyznaje 😄
otóż to ☺️ w pierwszym moim poście dodałam zdjęcie trraz już wiem zalanego testy niestety nie rozbierałam natomiast i tak dostałam hejt że test jest rozebrany no inl dyskutuj z "mądrym" 😂 zresztą można sobie zobaczyć czy test był rozebrany czy nie post cały czas jest ☺️

reklama
otóż to ☺️ w pierwszym moim poście dodałam zdjęcie trraz już wiem zalanego testy niestety nie rozbierałam natomiast i tak dostałam hejt że test jest rozebrany no inl dyskutuj z "mądrym" 😂 zresztą można sobie zobaczyć czy test był rozebrany czy nie post cały czas jest ☺️
daj znać za dwa dni :)

No coś tam widać na tym rozebranym teście, ale to podobno też czasem jakieś fabryczne kreski takie słabe wychodzą. Trzymam kciuki za test jutro :)
zrobiłam dwa testy tego samego dnia i na jednym i drugim takie same cień ale też nie wiem czy to fabryczna, jeśli by się udało to napewno bardzo wczesna ciąża robię testy przed okresem także mają prawo nie wyjść tak jak potrzeba ☺️

reklama
Na moje oko nic nie widać.
Masz jeszcze trochę czasu do okresu więc ja bym się na Twoim miejscu wstrzymała do robienia testów.
Piszesz ze planowana miesiączka 6 czerwca jeszcze sporo dni do tego dnia.

Na spokojnie zrob bliżej terminu miesiączki.

Do góry