reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

blada kreska

• Starter tematu guest-1665602193
  • Rozpoczęty
ja nie jestem tradycjonalistka w takim przypadku ☺️
trochę to dziwne skoro piszesz ze test pozytywny, na początku wrzucasz zdjęcie testów a teraz mówisz ze nie jesteś tradycjonalistką. Aha. spoko.
I serio @Zazuu ma lepsze problemy na głowie niż to czy będziesz jej udowadniać czy nie. Chciała ci pogratulować a twoja reakcja jest … bez komentarza

reklama
trochę to dziwne skoro piszesz ze test pozytywny, na początku wrzucasz zdjęcie testów a teraz mówisz ze nie jesteś tradycjonalistką. Aha. spoko.
I serio @Zazuu ma lepsze problemy na głowie niż to czy będziesz jej udowadniać czy nie. Chciała ci pogratulować a twoja reakcja jest … bez komentarza
wrzuciłam zdjęcie testów żeby ktoś życzliwy ocenił czy jest kreska czy nie, okazało się jak niektórzy napisali ze była, wczoraj powtórzyłam ściemniała więc dziś poszłam na bete. Pogratulować? 😂😂 to ciekawa jestem co @Zazuu tak śmieszy pod moja odpowiedzią, jeszcze grzeczną 🙂 i skoro ma te problemy to po co tu wróciła bo nie rozumiem? Dajcie juz spokój, bo to już się zenujace robi 🙂

wrzuciłam zdjęcie testów żeby ktoś życzliwy ocenił czy jest kreska czy nie, okazało się jak niektórzy napisali ze była, wczoraj powtórzyłam ściemniała więc dziś poszłam na bete. Pogratulować? 😂😂 to ciekawa jestem co @Zazuu tak śmieszy pod moja odpowiedzią, jeszcze grzeczną 🙂 i skoro ma te problemy to po co tu wróciła bo nie rozumiem? Dajcie juz spokój, bo to już się zenujace robi 🙂
Przejrzyj sobie inne posty, dziewczyny czesto wracają do nich i pytają jak test, jak beta, jak samopoczucie🤷‍♀️

Przejrzyj sobie inne posty, dziewczyny czesto wracają do nich i pytają jak test, jak beta, jak samopoczucie🤷‍♀️
co innego gdybyście mnie potraktowały normalnie to może byłabym w stanie jeszcze wam pokazać ten test, a tak nie widzę sensu wysyłania go, nie potraficie tego zrozumieć?

Ale na czym polegało „nienormalne” potraktowanie?
no może nie umiesz czytać ale chciałabym zauważyć że załączyłam w tym poście zdjęcie testu i poprosiłam tylko i wyłącznie o opinię czy jest tam druga kreska, a to co wy później pisałyście to jest hit.

no może nie umiesz czytać ale chciałabym zauważyć że załączyłam w tym poście zdjęcie testu i poprosiłam tylko i wyłącznie o opinię czy jest tam druga kreska, a to co wy później pisałyście to jest hit.
No może nie umiem, bo ja tam widziałam troskę dziewczyn o to żeby wszystko było dobrze, ale luz. Następnym razem nie będą się martwić.

No może nie umiem, bo ja tam widziałam troskę dziewczyn o to żeby wszystko było dobrze, ale luz. Następnym razem nie będą się martwić.
według mnie to nie była troska, a jedynie złośliwość, potrafię to odróżnić i nie tylko ja bo dostałam sporo wiadomości na priv po waszym cyrku ☺️ także chcecie się pogrążać dalej czy już sobie odpuścicie? ☺️

Żenujące to jest tutaj zupełnie co innego.

Ale jakoś mnie nie dziwi, że tego nie rozumiesz.

reklama
według mnie to nie była troska, a jedynie złośliwość, potrafię to odróżnić i nie tylko ja bo dostałam sporo wiadomości na priv po waszym cyrku ☺️ także chcecie się pogrążać dalej czy już sobie odpuścicie? ☺️
Wiesz ze w ten sposób tylko ty się pogrążysz? Ja wiem, że przyjdą dziewczyny, którym ta wiedza się przyda i będą oczekiwały czegoś więcej niż pogładzenia po głowie. Dalej, nie widzę tam braku życzliwości czy cyrku.

Do góry