Nel331
Fanka BB :)
To już by było za dużo dla mnieAle ona nie ma co wstawić no chyba że czyjeś zdjęcie z netu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już by było za dużo dla mnieAle ona nie ma co wstawić no chyba że czyjeś zdjęcie z netu
To już by było za dużo dla mnie
To raczej problem z przełknięciem porażki. Niektórzy nie potrafią przyznać, że nie mają racji.Nie znasz życia, już nawet cudze bety tu wstawiały
Nie wiem skąd to przekonanie, że jak komuś napiszą, że są w ciąży to piekło zamarznie
jak test był negatywny to trzeba nam było udowodnić, że nie jest. Czego nie rozumieszSwoją drogą 17 stron wątku, ale "nie muszę nic nikomu udowadniać"
To raczej problem z przełknięciem porażki. Niektórzy nie potrafią przyznać, że nie mają racji.
Ja jej uwierzyłam na słowoNie znasz życia, już nawet cudze bety tu wstawiały
Nie wiem skąd to przekonanie, że jak komuś napiszą, że są w ciąży to piekło zamarznie
Wiem dlatego uważam, że nie potrafi się przyznać do błędu i ściemniajak test był negatywny to trzeba nam było udowodnić, że nie jest. Czego nie rozumiesz
BTW beta 50 5 dni po pozytywnym teście nie dodaje wiarygodności tej historii
W życiu bety nie robiłam ale pierwszy raz chyba spotykam się żeby beta była równa 50. Nie 50,23 Np. Przynajmniej tak mi się kojarzyjak test był negatywny to trzeba nam było udowodnić, że nie jest. Czego nie rozumiesz
BTW beta 50 5 dni po pozytywnym teście nie dodaje wiarygodności tej historii
Nie znasz życia, już nawet cudze bety tu wstawiały
W życiu bety nie robiłam ale pierwszy raz chyba spotykam się żeby beta była równa 50. Nie 50,23 Np. Przynajmniej tak mi się kojarzy
Poważnie?Była chyba nawet taka co zdjęcia cudzego dziecka wstawiała
tak mam screenaPoważnie?