Nel331
Fanka BB :)
Ale co jej to dało ? Była w tej ciąży dzięki temu ?tak mam screena
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale co jej to dało ? Była w tej ciąży dzięki temu ?tak mam screena
Po prostu nie wierzę w ludzka głupotętak mam screena
sama albo sam (raz była dziewczyna, a raz jej mężem) się przyznałoPo prostu nie wierzę w ludzka głupotę
Z ciekawości, jak."wpadała"?
Cóż za powalająca inteligencjasama albo sam (raz była dziewczyna, a raz jej mężem) się przyznało
i każda z nas jej i nie tylko jej tego życzyMimo wszystko życzę dziewczynie żeby zaszła szczęśliwie w ciąże.
Każda z nas o tym marzy/ marzyła.
❤❤
Oby nie była spadkowa...No nie gra mi beta, jeśli 5 dni temu miałaś pozytywny test a dziś tylko 50... Mimo wszystko jeśli to prawda to gratuluje
Zgadza się ❤❤❤i każda z nas jej i nie tylko jej tego życzy
No chyba już zapomniała o tej sytuacji jak się napiszę komuś prawdę jakiś medyczny fakt to obraza majestatu i że my nie jesteśmy lekarzamiJuz zapomniałaś jak najechałas na dziewczynę z ciążą pozamaciczną? Bo ja doskonale pamiętam jaką klasą i wyczuciem się wtedy wykazałaś...
Ps. Autorko - test negatywny.