reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska

To ja dołożę do kupy.
Mamy ślub tylko cywilny, nie serduszkujemy, dzieci są nie ochrzczone. Mało tego, nie planujemy puścić ich do komunii czy bierzmowania.
A już jako lukier na gownie powiem, wyszłam za mąż za innowiercę. Bo mój mąż nie jest katolikiem! Która przebije? 😂
Nie wiem czy to Cię przebije, ale Mój mąż jest po apostazji 😂

reklama
W sumie zdjęcia rozebranych testów są lepsze niż zdjęcia śluzu czy skrzepów na placach albo wkładce 🤢

Albo ”Bród”. 😂
Swoją droga ten wątek zniknął…

Ty... Ja kiedyś zrobiłam dla gina taką fotę, ale skasowałam, bo mi było wstyd. Przed lekarzem! A babom w necie pokazywać? W życiu.

Przecież to ludzkie. Jakaś nadwrażliwa jesteś ;)

Taaa i potem pretensje jak ktoś zwrócił uwagę żeby uprzedzać o zdjęciach, bo to przecież ludzkie jest

Ni właśnie.
Zem się wtedy dowiedziała, ze nadwrażliwa jestem i takie tam…
Bo moje śniadanie niemalże wyładowało na podłodze na widok cudzej wydzieliny. Picture w technologii HD…

Nie wiem czy to Cię przebije, ale Mój mąż jest po apostazji 😂

Dobra, idę skompletować odpowiednie dokumenty..

reklama
Do góry