reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Owulacja mogła Ci się przesunąć jeżeli nie miałaś monitoringu cyklu. Nie ważne jaki wynik bety, ważne żeby był powyżej 5 i żeby dobrze przyrastał. Zrób jutro jeszcze raz betę - dobry przyrost oznacza że ciąża dobrze się rozwija (zazwyczaj). Tak jak koleżanka napisała, cokolwiek na usg będzie widać najwczesniej przy becie 1000-1500. Zarodek z serduszkiem przy becie 10000. Tak na dobrą sprawę to ten lekarz jeszcze nic konkretnego nie powinien Ci mówić bo nic jeszcze nie musi być widać. Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość i dac trochę czasu swojemu maluszkowiAle taka beta to normalna jest miałam 23. 06 owulacje?czy to za mało?
P.S. Pani w laboratorium też Cię niepotrzebnie nastraszyla bo połowę kobiet w ciąży na początku boli brzuch (macica się rozciaga), jeżeli nie masz plamien to nie ma się czym stresować.
reklama
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Bo miałam monitoring i poza tym czulamA skąd wiesz, że owu była 23?
kasiuderka
Zaciekawiona BB
2czerwcaNormalna jest, ale musisz powtórzyć jutro wtedy jest pewniejsze,ze ciąża sie rozwija. A ostatnia miesiączke kiedy mialas?
A cykle jakie masz? Ja mialam 5 czerwca i 9 lipca beta 31 takze wielkiej roznicy nie ma powinno byc ok. Najlepiej powtorz jutro ta bete i daj znac2czerwca
kasiuderka
Zaciekawiona BB
DZIEKI!! Jutro pojadę na badanie.Owulacja mogła Ci się przesunąć jeżeli nie miałaś monitoringu cyklu. Nie ważne jaki wynik bety, ważne żeby był powyżej 5 i żeby dobrze przyrastał. Zrób jutro jeszcze raz betę - dobry przyrost oznacza że ciąża dobrze się rozwija (zazwyczaj). Tak jak koleżanka napisała, cokolwiek na usg będzie widać najwczesniej przy becie 1000-1500. Zarodek z serduszkiem przy becie 10000. Tak na dobrą sprawę to ten lekarz jeszcze nic konkretnego nie powinien Ci mówić bo nic jeszcze nie musi być widać. Niestety musisz się uzbroić w cierpliwość i dac trochę czasu swojemu maluszkowi
P.S. Pani w laboratorium też Cię niepotrzebnie nastraszyla bo połowę kobiet w ciąży na początku boli brzuch (macica się rozciaga), jeżeli nie masz plamien to nie ma się czym stresować.
Cykle mam 26-28dni, tak zrobię jutro wyniki ponowne i napiszę.A cykle jakie masz? Ja mialam 5 czerwca i 9 lipca beta 31 takze wielkiej roznicy nie ma powinno byc ok. Najlepiej powtorz jutro ta bete i daj znac
Trzymam kciuki. Ja idę w poniedziałek [emoji846]DZIEKI!! Jutro pojadę na badanie.
Cykle mam 26-28dni, tak zrobię jutro wyniki ponowne i napiszę.
Bete robiłaś wczoraj? Dobrze pamiętam?DZIEKI!! Jutro pojadę na badanie.
Cykle mam 26-28dni, tak zrobię jutro wyniki ponowne i napiszę.
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Dziękuję, ja za Was też trzymam kciuki.Trzymam kciuki. Ja idę w poniedziałek [emoji846]
kasiuderka
Zaciekawiona BB
Tak, wczorajBete robiłaś wczoraj? Dobrze pamiętam?
reklama
To całkiem normalny wynik jak patrzę w kalendarz. Lekarz nie miał prawa nic widzieć. Dla spokoju możesz powtórzyć bete jutro, jak mas możliwość. Albo poczekać 2-3 tygodnie i iść ja wizytę.Bo miałam monitoring i poza tym czulam
I to na pewno nie 3 tydzień, bo wiek ciszy liczymy od ostatniej miesiączki, nie owulacji