reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
kasia2309
Fanka BB :)
@Sylvie88 najważniejszy jest przyrost bety, wydaje mi się, że masz dobry. W internecie masz kalkulatory, np tu http://www.cyklometr.pl/kalkulatory/beta-hcg
Dziewczyny, nic więcej nie wyczytacie, potrzeba czasu, cierpliwości i kolejnego badania bhcg. Są tu na forum dziewczyny, które owulke miały mocno przesunięta i zaszły w ciążę 1-2 dni przed okresem. Naprawdę nikt Wam tu nie powie więcej, bo to jak wróżenie z fusów. A jeśli jesteście w ciąży to tak jak tu już ktoś wcześniej napisał - czeka Was kolejne 9mcy wkręcania sobie różnych rzeczy [emoji6] powodzenia!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, nic więcej nie wyczytacie, potrzeba czasu, cierpliwości i kolejnego badania bhcg. Są tu na forum dziewczyny, które owulke miały mocno przesunięta i zaszły w ciążę 1-2 dni przed okresem. Naprawdę nikt Wam tu nie powie więcej, bo to jak wróżenie z fusów. A jeśli jesteście w ciąży to tak jak tu już ktoś wcześniej napisał - czeka Was kolejne 9mcy wkręcania sobie różnych rzeczy [emoji6] powodzenia!
reklama
Ja nie wiem co myśleć bo wczoraj nie zdążyłam na beta hcg ale postanowiłam że mimo wszystko zrobię kolejny test, że może ta kreska będzie bardziej widoczna. No i zrobiłam dwa testy, różnej firmy, i wyszły znowu blade te drugie kreski. Też się boje że może jakaś ciąża pozamaciczna. Mam półtorarocznego synka, ale druga dzidzia by mnie tez cieszyła. I chciałam dodać że cykle mam bardzo nieregularne, albo wogole brak, ale od października brałam tabletki na wywołanie okresu i dostalam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja bym jechała na pogotowie, powiedz, że w ciąży jesteś, to Cię przebadają.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ja chyba dostanę na głowę. Ciągle mam w głowie że to ciąża pozamaciczna. Nie wiem czemu tak sobie wkręcam chyba przez tą torbiel...Ja bym jechała na pogotowie, powiedz, że w ciąży jesteś, to Cię przebadają.
kasia2309
No to jedź na IP, to się wyjaśni wszystko.Dziewczyny ja chyba dostanę na głowę. Ciągle mam w głowie że to ciąża pozamaciczna. Nie wiem czemu tak sobie wkręcam chyba przez tą torbiel...
Czemu tam?No to jedź na IP, to się wyjaśni wszystko.
kasia2309
Przepraszam, pomyliło mi się, chodziło mi o Sylvie88 [emoji4]Czemu tam?
reklama
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Moja beta dzisiaj robiona rano przyrosla do prawie 90. To chyba dobrze?