reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
reklama
Jutro robię kolejna bhcg. Bo wczorajszą wykazała 47.55 i jest zbyt niska wg lekarza, kreski na teście są jasne, ale są. Pobolewa też mnie brzuch jak na miesiączkę czasem kłucie w jajniku. Boję się że to może ciąża pozamaciczna. Co o tym myślicie bo ja już szukam każdej odpowiedzi.
Tez mnie boli brzuch
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
A robiłaś bhcgTez mnie boli brzuch
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
A kreski na teście takie same? I kiedy ostatnia miesiączka była? Moja w październiku a usg nie wykazało nic. Nawet pęcherzyka testy zaś blade kreski bhcg 47.55 brzuch boli jutro kolejny wynik krwi. Umrę z niecierpliwością i stresu
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Ja mam Mniejsza betę. Okaże się jutro co dalej, jak dalej będzie słaba to pojadę do lekarza. A z kreskami to samo cały czas blade
Ja zamierzam testowac codziennie bede widziała czy kreska ciemnieje i czego sie spodziewac
Zrobilam test a wlasciwie 2 niestety kreska tak blada ze nie da sie zrobic zdjecia poziom beta hcg spada chyba wiadomo co to znaczy
Zrobilam test a wlasciwie 2 niestety kreska tak blada ze nie da sie zrobic zdjecia poziom beta hcg spada chyba wiadomo co to znaczy
Ostatnia edycja:
Aniutek89
Fanka BB :)
Teoretycznie jest, nie mnie to jednak oceniać. Wyniki same pokażą.czyli jest możliwość że okres mi się spóźnił a ja zaszlam parę dni po planowanej miesiączce?
reklama
Aniutek89
Fanka BB :)
Nie załamuj się, w końcu się udaJa zamierzam testowac codziennie bede widziała czy kreska ciemnieje i czego sie spodziewac