reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Jest tu ktoś?
reklama
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
To proszę napisać później jaki wynik pani będzie miałaJa dzis poszlam na krew. Wynik po poludniu
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Ja miałam 47,55 blade kreski na testach ale lekarz mówił że to i tak za slaby wynik a miesiączki nie mam od 22 dniTo proszę napisać później jaki wynik pani będzie miała
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Boję się że to pozamaciczna ciąża. Jest zbyt długi odstęp od miesiączki ale mam nieregularne ponieważ parę miesięcy temu odstawiamy plastryAle jakiej pomocy oczekujesz???
Na wizytę u lekarza poszłaś za wcześnie, dlatego nic nie widział.
Beta wskazuje na młodą ciążę, powtórz ją za 2 dni i sprawdź jak przyrasta.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniutek89
Fanka BB :)
Ja miałam 47,55 blade kreski na testach ale lekarz mówił że to i tak za slaby wynik a miesiączki nie mam od 22 dni
To ostatnią miesiączkę miałaś 27 października czy listopada? Bo ani tak, ani tak nie wychodzi mi 22 dni.
Może ciąża jest jeszcze zbyt młoda żeby lekarz ją wykrył. Tak jak już pisano, powtórz beta hcg po kilku dniach i sprawdź przyrost
Aniutek89
Fanka BB :)
Wydaje mi się, że jeżeli na teście płytkowym wychodzi blada kreska, to test z krwi też nie wyjdzie wysoki. Kwestia tego czy będzie przyrost beta hcg po kilku dniach w powtórnym teście91.2 chyba za niski wynik jak na 3 tydzien...
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Października.To ostatnią miesiączkę miałaś 27 października czy listopada? Bo ani tak, ani tak nie wychodzi mi 22 dni.
Może ciąża jest jeszcze zbyt młoda żeby lekarz ją wykrył. Tak jak już pisano, powtórz beta hcg po kilku dniach i sprawdź przyrost
reklama
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
I ta beta 47.55 a 3 testy wykazały mi blade kreski