reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
U mnie na początku też były bóle brzucha jak na okres, też nam się udało w 2 cyklu.Mam skurcze nie wiem czy to normalne boje się ze zaraz dostane okresu dodam, że czuje się fatalnie, aż mi się nie chce wierzyć za mną dopiero 2 cykle starań. Czy to możliwe, że jest nadzieja na ciąże
Pierwszy test po dwóch dniach od opóźniajacej się miesiączki pokazał 2 kreskę bladą, drugi po tygodniu już był bardziej widoczny. Dziś czekam na synka, przewidywany termin porodu 19.12
reklama
Aniutek89
Fanka BB :)
U mnie były dwie krechy jak nic w drugim dniu spóźniającej się miesiączki. Ale to pewnie dlatego, ze okazało się że to bliźniaki, więc przyrost hormonu był dużo wyższy od początku. Bóle jakby menstruacyjne - miałam to samo i do tego okropne zmęczenie
AgaRS90
Idź na bete.Dzis rano powtórzylam test znowu bladziocha 5 dzien spoznienia nie wiem czy nie powinnam sie martwic ze tak blado wychodzi i do tego te skurcze
A w ciąży jesteś na pewno blada krecha się nie przejmuj 5 dni po okresie to już kupa czasu
Gratuluję
Wagobunda
ja rowniez gratuluje u mnie na dwoch testach były takie blade prawie niewidoczne kreski, a dziś zostały mi 3 miesiące do powitania synkaDzis rano powtórzylam test znowu bladziocha 5 dzien spoznienia nie wiem czy nie powinnam sie martwic ze tak blado wychodzi i do tego te skurcze
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Sylvie, z Córką zaszłam w pierwszym cyklu starań, z Synem w drugim cyklu, więc to nie jest aż takie dziwne i nieprawdopodobne
Kreska bardzo widoczna, nie oraj się bez sensu, po co?
9 miesięcy będziesz sobie głupoty wkręcać?
Twoje nerwy szkodzą dziecku, więc weź się uspokój i ciesz się ciążą
Kares, w drugiej ciąży też mnie babsztyl torbielą straszył, a w styczniu ta torbiel 3 lata skończy
Kreska bardzo widoczna, nie oraj się bez sensu, po co?
9 miesięcy będziesz sobie głupoty wkręcać?
Twoje nerwy szkodzą dziecku, więc weź się uspokój i ciesz się ciążą
Kares, w drugiej ciąży też mnie babsztyl torbielą straszył, a w styczniu ta torbiel 3 lata skończy
karolyn1987
Popieram Nulini. Ja w obu ciazach zaszlam w 2 cyklu starań
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Witam. Proszę pomóżcie. Otóż ostatnia miesiączka była 27 października. W poniedziałek robiłam test ciążowy wyszła blada kreska prawie niewidoczna, powtórzyłam test w środę wyszła nadal blada kreska lecz bardziej widoczna niż na poprzednim teście. Wczoraj byłam u lekarza na usg nic nie wykazało, zrobiłam bhcg wynik 47,,55 lekarz mówi że to żaden wynik. Wróciłam od lekarza i kupiłam trzeci test innej firmy i to samo kreska bladziudka. Pomocy bo umrę z nerwow
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ale jakiej pomocy oczekujesz???
Na wizytę u lekarza poszłaś za wcześnie, dlatego nic nie widział.
Beta wskazuje na młodą ciążę, powtórz ją za 2 dni i sprawdź jak przyrasta.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Na wizytę u lekarza poszłaś za wcześnie, dlatego nic nie widział.
Beta wskazuje na młodą ciążę, powtórz ją za 2 dni i sprawdź jak przyrasta.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lilkamandarynka99
Zaciekawiona BB
Mam podobnie. Pomocy. Ostatni okres 27.10 w poniedziałek robiłam test cienka nitka, w środę powtórzyłam wyszła troszkę wyrazmiejsza lecz nadal blada kreska, wkoncu poszłam do gin. Na usg brak pęcherzyka, wysłała mnie na bhcg 47.55 wynik. Wróciłam po badaniu krwi i znów zrobiłam test i to samo blada kreska, a lekarka mówi że ten wynik z bhcg jest gowniany i trzeba powtórzyć we wtorek. Pomocy bo osiwieje do wtorku