reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska na teście

Sylvie88

Zaciekawiona BB
Witam to mój 4 dzień spoznienia okresu zrobiłam 2 testy przed chwilką bo nie wytrzymałam i chyba jest tam blada kreska, proszę o opinię bo nie wiem czy nie mam przewidzeń.

Załączniki

• 20171214_173303.jpg
    20171214_173303.jpg
    666,8 KB · Wyświetleń: 3 135
reklama
Mam skurcze nie wiem czy to normalne boje się ze zaraz dostane okresu dodam, że czuje się fatalnie, aż mi się nie chce wierzyć za mną dopiero 2 cykle starań. Czy to możliwe, że jest nadzieja na ciąże
U mnie na początku też były bóle brzucha jak na okres, też nam się udało w 2 cyklu.
Pierwszy test po dwóch dniach od opóźniajacej się miesiączki pokazał 2 kreskę bladą, drugi po tygodniu już był bardziej widoczny. Dziś czekam na synka, przewidywany termin porodu 19.12 :)

reklama
U mnie były dwie krechy jak nic w drugim dniu spóźniającej się miesiączki. Ale to pewnie dlatego, ze okazało się że to bliźniaki, więc przyrost hormonu był dużo wyższy od początku. Bóle jakby menstruacyjne - miałam to samo i do tego okropne zmęczenie :tak:

Dzis rano powtórzylam test znowu bladziocha 5 dzien spoznienia nie wiem czy nie powinnam sie martwic ze tak blado wychodzi i do tego te skurcze

Załączniki

• 20171215_060756-1.jpg
    20171215_060756-1.jpg
    332,2 KB · Wyświetleń: 501
Sylvie, z Córką zaszłam w pierwszym cyklu starań, z Synem w drugim cyklu, więc to nie jest aż takie dziwne i nieprawdopodobne ;)
Kreska bardzo widoczna, nie oraj się bez sensu, po co?
9 miesięcy będziesz sobie głupoty wkręcać?
Twoje nerwy szkodzą dziecku, więc weź się uspokój i ciesz się ciążą :)

Kares, w drugiej ciąży też mnie babsztyl torbielą straszył, a w styczniu ta torbiel 3 lata skończy ;)

Witam. Proszę pomóżcie. Otóż ostatnia miesiączka była 27 października. W poniedziałek robiłam test ciążowy wyszła blada kreska prawie niewidoczna, powtórzyłam test w środę wyszła nadal blada kreska lecz bardziej widoczna niż na poprzednim teście. Wczoraj byłam u lekarza na usg nic nie wykazało, zrobiłam bhcg wynik 47,,55 lekarz mówi że to żaden wynik. Wróciłam od lekarza i kupiłam trzeci test innej firmy i to samo kreska bladziudka. Pomocy bo umrę z nerwow

Ale jakiej pomocy oczekujesz???
Na wizytę u lekarza poszłaś za wcześnie, dlatego nic nie widział.
Beta wskazuje na młodą ciążę, powtórz ją za 2 dni i sprawdź jak przyrasta.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam podobnie. Pomocy. Ostatni okres 27.10 w poniedziałek robiłam test cienka nitka, w środę powtórzyłam wyszła troszkę wyrazmiejsza lecz nadal blada kreska, wkoncu poszłam do gin. Na usg brak pęcherzyka, wysłała mnie na bhcg 47.55 wynik. Wróciłam po badaniu krwi i znów zrobiłam test i to samo blada kreska, a lekarka mówi że ten wynik z bhcg jest gowniany i trzeba powtórzyć we wtorek. Pomocy bo osiwieje do wtorku

Do góry