reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska na teście

Sylvie88

Zaciekawiona BB
Witam to mój 4 dzień spoznienia okresu zrobiłam 2 testy przed chwilką bo nie wytrzymałam i chyba jest tam blada kreska, proszę o opinię bo nie wiem czy nie mam przewidzeń.

Załączniki

• 20171214_173303.jpg
    20171214_173303.jpg
    666,8 KB · Wyświetleń: 3 135
reklama
reklama
Witajcie

Pomóżcie mi kochane bo nie wiem co mam myśleć :( otóż 16 listopada miałam ostatni okres ale taki Bardzo dziwny bo trzydniowy i skapy. Wczoraj coś mnie tknelo aby zrobić test ciążowy. W sumie zrobiłam trzy różne i wszystkie z druga blada kreska. Byłam dzisiaj u ginekologa i stwierdził że pęcherzyka nie.widać ale błona sluzowa jest zmieniona jak na ciaze i mam "torbiele ciążowa". Co mam o tym wszystkim myśleć ? Jestem w ciąży czy nie.?
Gratuluję

Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa. Widze ostatnia aktywnosc w styczniu moze ktoras zajrzy :) zrobilam.dzis test z porannego moczu druga kreska bladziutka. Jestem po zastrzyku ovitrelle 30 marca dokladnie. Polecialam po godzinie na bete i od razu kupilam drugi test z ktorego wyszlo to samo bardzo bladziutka druga kreska... czy moge miec jaka kolwiek nadzieje?juz wariuje a wynik bety po 14. I tak juz tyle nadziei mam jestem 4 dni po terminie @
Dolacze zdjęcie. Pozdrawiam i życzę dwoch kreseczek :)

Załączniki

• 20180419_111221.jpg
    20180419_111221.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 392
Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa. Widze ostatnia aktywnosc w styczniu moze ktoras zajrzy :) zrobilam.dzis test z porannego moczu druga kreska bladziutka. Jestem po zastrzyku ovitrelle 30 marca dokladnie. Polecialam po godzinie na bete i od razu kupilam drugi test z ktorego wyszlo to samo bardzo bladziutka druga kreska... czy moge miec jaka kolwiek nadzieje?juz wariuje a wynik bety po 14. I tak juz tyle nadziei mam jestem 4 dni po terminie @
Dolacze zdjęcie. Pozdrawiam i życzę dwoch kreseczek :)
Kreska jak malowana! Miałam taką teraz w 6 dni po spodziewanej @ a już 20tc

reklama
Rzopiera mnie taka energia bardzo milo sie to czyta. Oby bylo po myli!!! Jeszcze mojemu chyba nie powiem wolę byc pewna chociaz pewnie nie wytrzymam :))) po kilku chwilach zrobila sie bardziej widoczna

Do góry