reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Aniutek89
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie okazało się że będę miała bliźniaki
@Kares ! Gratulacje! U mnie też będą bliźniaki :-) Koniecznie zajrzyj do nas na forum bliźniacze, znajdziesz tam mnóstwo porad i wsparcia :-)
Link do: Ciąża bliźniacza
Ostatnia edycja:
reklama
Ewelina271990
A który tydzień?Hej dziewczyny ,u mnie okazało się że jest ta ciąża i w dodatku blizniacza
marta18691
Gratulacje
GratulujęWitajcie
Pomóżcie mi kochane bo nie wiem co mam myśleć otóż 16 listopada miałam ostatni okres ale taki Bardzo dziwny bo trzydniowy i skapy. Wczoraj coś mnie tknelo aby zrobić test ciążowy. W sumie zrobiłam trzy różne i wszystkie z druga blada kreska. Byłam dzisiaj u ginekologa i stwierdził że pęcherzyka nie.widać ale błona sluzowa jest zmieniona jak na ciaze i mam "torbiele ciążowa". Co mam o tym wszystkim myśleć ? Jestem w ciąży czy nie.?
Justyna031
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa. Widze ostatnia aktywnosc w styczniu moze ktoras zajrzy zrobilam.dzis test z porannego moczu druga kreska bladziutka. Jestem po zastrzyku ovitrelle 30 marca dokladnie. Polecialam po godzinie na bete i od razu kupilam drugi test z ktorego wyszlo to samo bardzo bladziutka druga kreska... czy moge miec jaka kolwiek nadzieje?juz wariuje a wynik bety po 14. I tak juz tyle nadziei mam jestem 4 dni po terminie @
Dolacze zdjęcie. Pozdrawiam i życzę dwoch kreseczek
Załączniki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
To nie jest bladziutka kreska, tylko KAWAŁ KRECHY!
GRATULACJE!!!
Daj znać jaka beta
GRATULACJE!!!
Daj znać jaka beta
Kreska jak malowana! Miałam taką teraz w 6 dni po spodziewanej @ a już 20tcCzesc dziewczyny. Jestem tu nowa. Widze ostatnia aktywnosc w styczniu moze ktoras zajrzy zrobilam.dzis test z porannego moczu druga kreska bladziutka. Jestem po zastrzyku ovitrelle 30 marca dokladnie. Polecialam po godzinie na bete i od razu kupilam drugi test z ktorego wyszlo to samo bardzo bladziutka druga kreska... czy moge miec jaka kolwiek nadzieje?juz wariuje a wynik bety po 14. I tak juz tyle nadziei mam jestem 4 dni po terminie @
reklama
Justyna031
Początkująca w BB
Rzopiera mnie taka energia bardzo milo sie to czyta. Oby bylo po myli!!! Jeszcze mojemu chyba nie powiem wolę byc pewna chociaz pewnie nie wytrzymam )) po kilku chwilach zrobila sie bardziej widoczna