reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska na teście

Na pierwszym teście kreska była ledwo widoczna, zrobiłam test 3dni później i już wyraźniejsza jest,we wtorek idę do lekarza :D

reklama
Wydaję mi się,że to jednak ciąża.Miałam taką samą kreskę na teście i okazało się na badaniu w ciąży,że ona jest bardzo słabiutka,bo jest to bardzo wczesna ciąża=był to 3 tydzień.Teraz mój synek ma 7 mies :-D

No to gratulacje :) a tu moja piękna kreska :)
24be8a85ec088624ee28c8e8f9b68c2c.jpg

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje dziewczyny :-). Jak na moje oko to te kreski są całkiem wyraźne ;). A dla radości za 2-3 dni można powtórzyć teścik. Ja w drugiej ciąży(z racji zapasów testów)robiłam co 2 dnia i każda kreseczka była wyraźniejsza :)

w grudniu robilam test , byla blada kreska . zrobilam test z krwi wyszedl pozytywny . niestety ciaza sie nie utrzymala . Kazdy test nawet tydzien po tygodniu byl bardzo blady . Jezeli kreseczka sie przyciemnia po kilku dniach to trzeba sie cieszyc :)

Do góry