reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska na teście

Witaj podesle ci zdjecie moich testow. To zobaczysz ze pierwsze kreski sa bardzo slabe a potem ciemnieja za pare dni

Załączniki

• 1459624235538.jpg
    1459624235538.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 4 707
reklama
Dziękuje Wam za wszystkie odpowiedzi :) oby to naprawdę było nasze upragnione maleństwo :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hej ja zrobilam pierwszy test w wielki piatek ,wyszla bardzo slaba kreska wiec pobieglam kupic test ciazowy taki elektroniczny i wyszlo ze to 2-3 tydz od zaplodnienia.po tyg zrobilam kolejny test tym razem zwykly i wyszly dwie mocne czerwone kreski.mam juz 2 chlopcow licze ze tym razem bedzie corka.

Potwierdzam ;) Ja na moim pierwszym teście też miałam taką bladziutką :) Zrobiłam po jakiś 8 godzinach test innej firmy i kreska była dużo wyraźniejsza :) Daj znać jaki będzie wynik ;)

A ja kiedyś miałam test fałszywie dodatni (test PINK strumieniowy zakupiony w rossmanie) :(
ALE autorko wątku! Jeśli dwa testy wychodzą tak samo, to myślę, że można gratulować i cieszyć się ciążą :) Powodzenia! :)

image.jpeg
To moja pierwsza niewyraźna kreska i pierwszy test. Za miesiąc rodzę. :) tak wiec gratulacje.

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    505,9 KB · Wyświetleń: 9 844
reklama
Gratuluję :-) ja w obu ciazach miałam blada kreskę w obecnej pojawiła się dopiero po 15 min na dwóch testach a robiony 3 dni wcześniej hcg nie wykazał ciąży mimo że było tydzień po okresie.. A jednak 19 tc świadczy że jednak była już ciąża :-) mojej siostrze też hcg nie wykazało a Igus ma już półtorej roku :-)

Do góry