reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

blada kreska na teście

Zrobilam jeszcze jeden, znow bladzioch ale znow cos widac...(?)

Załączniki

• 3226DE53-6F4D-462A-A417-C62E168B32C7.jpeg
    3226DE53-6F4D-462A-A417-C62E168B32C7.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 963
reklama
Mogę powiedzieć jedno . Każda blada kreska pokazuje ze coś jest na rzeczy . Moje testy robione 3i 4 dzien przed miesiączka .. myślałam ze zemdleje .. tego dnia beta była tylko 16 . A teraz zaczęliśmy już 9 tydzień :)
Tylko ze ja już tydzień przed miałam jakieś takie wrażenie za coś jest na rzeczy .
51F70A51-C328-48E4-A882-944C07DD2AD4.jpeg

Mogę powiedzieć jedno . Każda blada kreska pokazuje ze coś jest na rzeczy . Moje testy robione 3i 4 dzien przed miesiączka .. myślałam ze zemdleje .. tego dnia beta była tylko 16 . A teraz zaczęliśmy już 9 tydzień :)
Tylko ze ja już tydzień przed miałam jakieś takie wrażenie za coś jest na rzeczy .
Zobacz załącznik 1266781
Gratuluje :) no właśnie ja też mam nieodparte wrażenie od trzech dni że jest coś na rzeczy bo ciagle czuje kłucie w podbrzuszu , raz lewa strona raz prawa .. raz na środku ... i tak od trzech dni już , teraz zaczynam czuć piersi ... Dziś zrobiłam test , chociaż wiem że to nie do końca było racjonalne bo do małpy zostało 5-7 dni ... i szczerze mówiąc ja gołym okiem coś tam widzę na teście , ale telefonem uchwycić tego za cholerę nie mogę ... i zgłupiałam :(

Gratuluje :) no właśnie ja też mam nieodparte wrażenie od trzech dni że jest coś na rzeczy bo ciagle czuje kłucie w podbrzuszu , raz lewa strona raz prawa .. raz na środku ... i tak od trzech dni już , teraz zaczynam czuć piersi ... Dziś zrobiłam test , chociaż wiem że to nie do końca było racjonalne bo do małpy zostało 5-7 dni ... i szczerze mówiąc ja gołym okiem coś tam widzę na teście , ale telefonem uchwycić tego za cholerę nie mogę ... i zgłupiałam :(
U mnie testy facelle z rossmanna inny nic nie pokazał :( i tez ciężko było zrobić zdjęcie to rozebrałam test 🙈
Trzymam kciuki w takim razie bo miałam tak samo . A tydzień przed planowanym terminem miesiączki poczułam taki ból jakby ktoś wbił szpileczke w jajnik .
poczekaj jeszcze ze dwa dni i może spróbuj tymi testami z rossmanna bo nawet napisane jest na nich ze wykrywają ciąże 4 dni przed terminem miesiączki

U mnie testy facelle z rossmanna inny nic nie pokazał :( i tez ciężko było zrobić zdjęcie to rozebrałam test 🙈
Trzymam kciuki w takim razie bo miałam tak samo . A tydzień przed planowanym terminem miesiączki poczułam taki ból jakby ktoś wbił szpileczke w jajnik .
poczekaj jeszcze ze dwa dni i może spróbuj tymi testami z rossmanna bo nawet napisane jest na nich ze wykrywają ciąże 4 dni przed terminem miesiączki
Ja osobiście używam pink strumieniowych , no właśnie ja te szpilki czuje od trzech dni plus co jakiś czas ból jakbym miała dostać miesiączkę ... zastanawiam się czy jutro zrobić z samego rana test , w styczniu pink pokazał mi ciąże 4 dni przed miesiączką , ale była to ciąża biochemiczna :( dzisiejszy test z popołudnia wyglądał tak

Załączniki

• 66F2E587-CA9A-45F6-B289-559C0CE48FC7.jpeg
    66F2E587-CA9A-45F6-B289-559C0CE48FC7.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 2 235
Ja miałam dokładnie tak samo jak Ty na początku. Trzymam kciuki żeby @ już nie przyszła ❤️

reklama
Do góry