reklama
Angiee
Fanka BB :)
Widać, widaćZrobilam jeszcze jeden, znow bladzioch ale znow cos widac...(?)
Pylylylyp
Aktywna w BB
Mogę powiedzieć jedno . Każda blada kreska pokazuje ze coś jest na rzeczy . Moje testy robione 3i 4 dzien przed miesiączka .. myślałam ze zemdleje .. tego dnia beta była tylko 16 . A teraz zaczęliśmy już 9 tydzień
Tylko ze ja już tydzień przed miałam jakieś takie wrażenie za coś jest na rzeczy .
Tylko ze ja już tydzień przed miałam jakieś takie wrażenie za coś jest na rzeczy .
Aga87lan
Gratuluje no właśnie ja też mam nieodparte wrażenie od trzech dni że jest coś na rzeczy bo ciagle czuje kłucie w podbrzuszu , raz lewa strona raz prawa .. raz na środku ... i tak od trzech dni już , teraz zaczynam czuć piersi ... Dziś zrobiłam test , chociaż wiem że to nie do końca było racjonalne bo do małpy zostało 5-7 dni ... i szczerze mówiąc ja gołym okiem coś tam widzę na teście , ale telefonem uchwycić tego za cholerę nie mogę ... i zgłupiałamMogę powiedzieć jedno . Każda blada kreska pokazuje ze coś jest na rzeczy . Moje testy robione 3i 4 dzien przed miesiączka .. myślałam ze zemdleje .. tego dnia beta była tylko 16 . A teraz zaczęliśmy już 9 tydzień
Zobacz załącznik 1266781
Pylylylyp
Aktywna w BB
U mnie testy facelle z rossmanna inny nic nie pokazał i tez ciężko było zrobić zdjęcie to rozebrałam testGratuluje no właśnie ja też mam nieodparte wrażenie od trzech dni że jest coś na rzeczy bo ciagle czuje kłucie w podbrzuszu , raz lewa strona raz prawa .. raz na środku ... i tak od trzech dni już , teraz zaczynam czuć piersi ... Dziś zrobiłam test , chociaż wiem że to nie do końca było racjonalne bo do małpy zostało 5-7 dni ... i szczerze mówiąc ja gołym okiem coś tam widzę na teście , ale telefonem uchwycić tego za cholerę nie mogę ... i zgłupiałam
Trzymam kciuki w takim razie bo miałam tak samo . A tydzień przed planowanym terminem miesiączki poczułam taki ból jakby ktoś wbił szpileczke w jajnik .
poczekaj jeszcze ze dwa dni i może spróbuj tymi testami z rossmanna bo nawet napisane jest na nich ze wykrywają ciąże 4 dni przed terminem miesiączki
Aga87lan
Ja osobiście używam pink strumieniowych , no właśnie ja te szpilki czuje od trzech dni plus co jakiś czas ból jakbym miała dostać miesiączkę ... zastanawiam się czy jutro zrobić z samego rana test , w styczniu pink pokazał mi ciąże 4 dni przed miesiączką , ale była to ciąża biochemiczna dzisiejszy test z popołudnia wyglądał takU mnie testy facelle z rossmanna inny nic nie pokazał i tez ciężko było zrobić zdjęcie to rozebrałam test
Trzymam kciuki w takim razie bo miałam tak samo . A tydzień przed planowanym terminem miesiączki poczułam taki ból jakby ktoś wbił szpileczke w jajnik .
poczekaj jeszcze ze dwa dni i może spróbuj tymi testami z rossmanna bo nawet napisane jest na nich ze wykrywają ciąże 4 dni przed terminem miesiączki
Załączniki
Wiktoria96
Ja miałam dokładnie tak samo jak Ty na początku. Trzymam kciuki żeby @ już nie przyszłaGratuluje no właśnie ja też mam nieodparte wrażenie od trzech dni że jest coś na rzeczy bo ciagle czuje kłucie w podbrzuszu , raz lewa strona raz prawa .. raz na środku ... i tak od trzech dni już , teraz zaczynam czuć piersi ... Dziś zrobiłam test , chociaż wiem że to nie do końca było racjonalne bo do małpy zostało 5-7 dni ... i szczerze mówiąc ja gołym okiem coś tam widzę na teście , ale telefonem uchwycić tego za cholerę nie mogę ... i zgłupiałam
Ten test jest zalany lub długo leżał zanim zrobiłaś zdjęcie (jest nieważny).Zrobilam jeszcze jeden, znow bladzioch ale znow cos widac...(?)
reklama
SleepingBeauty
Teraz kreska jest lepiej widoczna, tylko pytanie czy pojawiła się ona w odpowiednim czasie do odczytu. Najlepiej zrób badanie beta hcg z krwi i będzie czarno na białymZrobilam jeszcze jeden, znow bladzioch ale znow cos widac...(?)