Mała.czarna
Fanka BB :)
Ten test powien być już dawno w koszu. Kreska się pojawiła w wyznaczonym czasie?Zrobilam jeszcze jeden, znow bladzioch ale znow cos widac...(?)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten test powien być już dawno w koszu. Kreska się pojawiła w wyznaczonym czasie?Zrobilam jeszcze jeden, znow bladzioch ale znow cos widac...(?)
Miałam podobnie robiłam ich kilka w 34 i 35 dniu cyklu wychodziły takie bądź z lekka mocniejsza kreska . Skończyło się to dla mnie fatalnie bo cieszyłam się jak głupia w 36 dc zrobiłam betę wyszło 1,20Zrobilam jeszcze jeden, znow bladzioch ale znow cos widac...(?)
Niby coś widać, ale zdjęcia są tak niewyraźne, że nic z nich nie wywróżymy. Zrób dobre zdjęcie.Cześć dziewczyny, myślicie ze cos tu widać?
Niestety mam jeszcze tylko takie :Niby coś widać, ale zdjęcia są tak niewyraźne, że nic z nich nie wywróżymy. Zrób dobre zdjęcie.
Rzucasz cień akurat na miejsce gdzie powinna byc kreseczka ciązowa....ale cos widać :-)Niestety mam jeszcze tylko takie :
Dziękuję za odpowiedź sprawdzę za 2 dni żeby się upewnićRzucasz cień akurat na miejsce gdzie powinna byc kreseczka ciązowa....ale cos widać :-)
Daj znać ,co wyszło?Cześć dziewczyny, myślicie ze cos tu widać?