Witam. Robiłam test fakt faktem przed spodziewana miesiączka. Druga kreska jest blada. Na drugi dzień powtórzyłam test ale wieczorem(pewnie dlatego) brak drugiej kreski.Czeka m za miesiączka.. Według was ten pierwszy test może oznaczać że jestem w ciąży?
reklama
reklama
Anianie93
Fanka BB :)
Czasem są ciąże biochemiczne, pozamaciczne itd itp . Dopóki nie bedzie zarodka to żaden lekarz ciąży nie potwierdzi . Trzeba być cierpliwym. Na razie mozna tylko po becie sprawdzać czy przyrost jest w normach. Ale ja bym sobie oszczedzila tego, bo to jednak stres. Wolałabym grzecznie poczekać z 2 tygodnie (chyba że się okres pojawi, czego Ci nie życzę) i wtedy iść do ginekologa [emoji4][emoji6]
Chyba nie jest tak kolorowo. Pani ginekolog stwierdziła że jest wcześnie i okres mogę jeszcze dostać. Dostałam Duphaston i mam czekać dwa tygodnie.
Fado123
Hm może jeszcze poczekać , jest to bardzo niska beta, więc może w ciągu tygodnia się @ pojawiNo to chyba nici z mojej ciąży. Beta w piątek 7,1 a z niedzieli 8. Nie wiem tylko co mam robić. Czekać na okres czy iść do lekarza. Nie wiem.
reklama
Mała.czarna
No tak duphaston wstrzyma @ . Mi wstrzymał kiedyś przed druga ciąża.aha ,to fakt nie zaszkodzi ,ale czy nie wstrzyma @ hm no nie wiem ,zrobisz jak uważasz