Bo nie mam takiej mozliwosci bo mieszkam w UK a tu nie robia ale w sumie jutro lecimy do PL do Krakowa to postaram sie zrobic albo poczekam pare dni I powtorze test.A czemu nie zrobisz bety ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo nie mam takiej mozliwosci bo mieszkam w UK a tu nie robia ale w sumie jutro lecimy do PL do Krakowa to postaram sie zrobic albo poczekam pare dni I powtorze test.A czemu nie zrobisz bety ?
Z tego co slyszalam to można prywatnie zrobic, ale to wiecej po prostu kosztuje. Według mnie skoro testy negatywne to ciąży nie ma i niedlugo przyjdzie @Bo nie mam takiej mozliwosci bo mieszkam w UK a tu nie robia ale w sumie jutro lecimy do PL do Krakowa to postaram sie zrobic albo poczekam pare dni I powtorze test.
Wygląda na pozytywDziewczyny ja calkiem nowa, bylam tu kiedys 18 lat temu...Zobacz załącznik 1523729
pozytywnyTak mysle 3 dni przed okresem
To udanej ciąży życzęDziekuje staramy sie od ponad roku po poronieniu
DziekujeTo udanej ciąży życzę
dziekuje jutro zrobie znowTo udanej ciąży życzę
Mieszkam w Uk i pierwsze co zrobilam ranoDziekuje
dziekuje jutro zrobie znow