G
guest-1674841654
Gość
Dziewczyny dziś zrobiłam z porannego moczu test tylko strumieniowy 10mlu,negatywny.
Nie rozumiem juz nic
Nie rozumiem juz nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam już kilka fałszywie pozytywnych pinków, także jeśli chcesz być pewna, to leć na betę.Dziewczyny dziś zrobiłam z porannego moczu test tylko strumieniowy 10mlu,negatywny.
Nie rozumiem juz nic
Widziałam już kilka fałszywie pozytywnych pinków, także jeśli chcesz być pewna, to leć na betę.
Teoretycznie tak to działa, że jest hormon, i test go wyłapuje, ale tutaj na prawdę przewinęło sie juz kilka dodatnich pinków, dziewczyny leciały na betę, a tam <5.Dla mnie to jakiś absurd,albo jest hormon w moczu albo nie.
Moja gin. twierdzi,że test nie ma prawa pokazać ciąży bez ciąży.
Ja poczekam parę dni jeszcze mam 3dni do @ .
Teoretycznie tak to działa, że jest hormon, i test go wyłapuje, ale tutaj na prawdę przewinęło sie juz kilka dodatnich pinków, dziewczyny leciały na betę, a tam <5.
Ja tez nigdy nie miałam fałszywie pozytywnego testu, ale właśnie na forum już różne przypadki się widziało.Nie miałam nigdy fałszywie dodatniego testu tylko mega slabe kreski z których byly ciaze, ale za każdym razem bylam na becie, aby nie miec wątpliwości. Lubie wiedzieć ma czym stoję. I każdej to polecam, bo widziałam już mnóstwo dziewczyn ,gdzie miały dodatnie testy a beta niestety nie wskazywała na ciążę.