Są dla mnie feir i ja też chcę byćOk. Chodzi mi też o to że jak beta potwierdzi to czy mogę powiedzieć w pracy przed wizytą u lekarza. Chcę być feir a jedna osoba chce po prostu przejść na grupę mobilną, a tak to zostanie. Nie chcę by po prostu w pracy potem się głowili
reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
Ja bym się wstrzymałaOk. Chodzi mi też o to że jak beta potwierdzi to czy mogę powiedzieć w pracy przed wizytą u lekarza. Chcę być feir a jedna osoba chce po prostu przejść na grupę mobilną, a tak to zostanie. Nie chcę by po prostu w pracy potem się głowilij
Natalia198777
Ja też byłam taka dobra a potem straciłam druga ciążę w 9 tyg. Oczywiście życzę jak najlepiej ale byłabym ostrożnaSą dla mnie feir i ja też chcę być
Umów się do lekarza. Może rzeczywiście ten cykl się rozregulował i potrzeba dodatkowych badań lub leków. Daj znać. Trzymam kciuki.Noo ja tak mam od kilku dni , aj sama nie wiem co robić , mąż mówi żebym się wstrzymała z badaniami jeszcze tydzień , a ja się martwię że mam coś rozregulowane i nie dostaje dlatego miesiączki
Aga87lan
Małpa się sporo spóźniła ... już się kończy i zaczynamy od nowa ale ten cykl jest na odpoczynek mojej głowy ... męża nie ma przez cały miesiącUmów się do lekarza. Może rzeczywiście ten cykl się rozregulował i potrzeba dodatkowych badań lub leków. Daj znać. Trzymam kciuki.
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny
Jak myślicie jest szansa na ciąże ?
Dziś 23dc i 5 dni do miesiączki a test wyglada tak
Dziś 23dc i 5 dni do miesiączki a test wyglada tak
pokaz normalnie, nie pod slońceHej dziewczyny
Dziś 23dc i 5 dni do miesiączki a test wyglada takZobacz załącznik 1266942
Te testy mają niestety pod spodem taki plastik na tej wysokości i trzymany pod światło zawsze tak pokazuje.
Ja bym zrobiła inny test żeby rozwiać wątpliwości
Hej dziewczyny
Dziś 23dc i 5 dni do miesiączki a test wyglada takZobacz załącznik 1266942
Klaudia246
Zaciekawiona BB
Eh masz racje niestety dziękujeTe testy mają niestety pod spodem taki plastik na tej wysokości i trzymany pod światło zawsze tak pokazuje.
Załączniki
reklama
Też mnie tak w konia robiły, a że nie podobała mi się wysokość tej krechy to też rozebrałam.
5 dni do @ to jeszcze masa czasu, trzymam kciuki [emoji3590]
5 dni do @ to jeszcze masa czasu, trzymam kciuki [emoji3590]
Eh masz racje niestety dziękuje