reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada 2 kreska

U mnie termin @ dziś albo jutro i niestety też jedna kreska [emoji17] choć u Ciebie jeszcze jest szansa że się coś pokaże, bo jeszcze jest czas [emoji4]
Eh masz racje niestety :( dziękuje
20210504_114905.jpeg

reklama
U mnie to już teraz będzie rok starań [emoji17] teraz czas na zbadanie się . Choć mamy córeczkę którą zaraz kończy 3 latka i niestety nic się nie udaje [emoji17]
U mnie 4 miesiące starań byłam u lekarza przepisał mi duphaston który ma mi niby pomoc w zajściu ale jak widać za dużo nie zdziałał...trzymam kciuki za was!🤗

Dziewczyny 💕 czy którejś wyszedł pozytywny test ciążowy tydzień przed okresem?

Dziewczyny 💕 czy którejś wyszedł pozytywny test ciążowy tydzień przed okresem?
Mi wyszedl 6 dni przed okresem i kreska taka fajna... test ciążowy zrobiłam tylko dlatego że odebrałam wyniki progesteronu i miałam podejrzanie wysoki , gdzie co miesiąc miałam 15-17. :D

reklama
A miałam nie testować🤦‍♀️ Za 5dni miesiaczka nadchodzi
Test negatywny... i po co się dołuje
Może Za miesiąc się uda ❤️

Do góry