reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada 2 kreska

Dziewczyny , a co sądzicie o tym ? Dodałam że na opakowaniu testu jest napisane, że jeśli kreska testowa jest mniej wyraźna niż kontrolna, oznacza to wynik negatywny. Pierwszy raz spotykam się z taką interpretacją wyniku testu ciążowego, no ale ta kreska nie jest znowu taka blada chyba, co myślicie? Jutro powtorze test innej firmy 👌

Załączniki

• IMG_20210703_120720.jpg
    IMG_20210703_120720.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 286
  • IMG_20210703_120647.jpg
    IMG_20210703_120647.jpg
    228,5 KB · Wyświetleń: 282
reklama
Dziewczyny , a co sądzicie o tym ? Dodałam że na opakowaniu testu jest napisane, że jeśli kreska testowa jest mniej wyraźna niż kontrolna, oznacza to wynik negatywny. Pierwszy raz spotykam się z taką interpretacją wyniku testu ciążowego, no ale ta kreska nie jest znowu taka blada chyba, co myślicie? Jutro powtorze test innej firmy 👌
U mnie była delikatniejsza a teraz 17 tydzień :)

Cześć dziewczyny, już trzeci dzień z rzędu robię testy, bo @ spoznia mi się kilka dni i wychodzi blada kreska, choć z każdym dniem jest troszke ciemniejsza (w załączeniu foto). Jutro idę na betę ale trochę boje się wyniku, bo po 4 latach starań naprawdę mam wielką nadzieję. Tyle zrobiłam testów w swoim życiu i nigdy ani cienia kreski tam nie widziałam więc coś może być na rzeczy ale powiedzcie - czy to moze być kreska fabryczna? Lub np. ciąża biochemiczna? Dzięki za odpowiedzi...

Załączniki

• IMG20211027053859.jpg
    IMG20211027053859.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 279
  • IMG20211027053803.jpg
    IMG20211027053803.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 273
Cześć dziewczyny, już trzeci dzień z rzędu robię testy, bo @ spoznia mi się kilka dni i wychodzi blada kreska, choć z każdym dniem jest troszke ciemniejsza (w załączeniu foto). Jutro idę na betę ale trochę boje się wyniku, bo po 4 latach starań naprawdę mam wielką nadzieję. Tyle zrobiłam testów w swoim życiu i nigdy ani cienia kreski tam nie widziałam więc coś może być na rzeczy ale powiedzcie - czy to moze być kreska fabryczna? Lub np. ciąża biochemiczna? Dzięki za odpowiedzi...
To nie jest kreska fabryczna :) mam dwoch synow z takiej kreski na tym teście.. (jedyne testy ktore nigdy nic mi nie pokazaly i nagle pokazaly) jeden 4dni przez terminem @, owu mialam wczesniej, wyblagany po dwoch latach starań, drugi zaraz sie wykluje z takiej dzien po terminie @ . :) Gratuluję, aczkolwiek poniesie mnie euforią jak zrobisz bete..

P.s. ja mialam w ten sam dzien co sikalam (w obecnej ciazy)z godzine pozniej bete 123:)

Wygląda dobrze :) zrób będę i powtórz po 48 h i mocno trzymam kciuki .. na pokrzepienie to moja kreska na pierwszym teście … aktualnie 29 tc 😍
Daj znać jak wyniki !

Załączniki

• IMG_3422.jpg
    IMG_3422.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 235
To nie jest kreska fabryczna :) mam dwoch synow z takiej kreski na tym teście.. (jedyne testy ktore nigdy nic mi nie pokazaly i nagle pokazaly) jeden 4dni przez terminem @, owu mialam wczesniej, wyblagany po dwoch latach starań, drugi zaraz sie wykluje z takiej dzien po terminie @ . :) Gratuluję, aczkolwiek poniesie mnie euforią jak zrobisz bete..

P.s. ja mialam w ten sam dzien co sikalam (w obecnej ciazy)z godzine pozniej bete 123:)
Dziękuję za wsparcie! 🙂 odezwę się jak poznam wyniki bety 🙂

reklama
Ciąża biochemiczna oczywiście się zdarza, ale ja sama miałam taka kreske, teraz jestem w 20 tygodniu :) Powodzenia na becie 🥰

Do góry