reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada 2 kreska

Serdecznie ci gratuluję ❤️❤️❤️
chciałabym wiedzieć co teraz czujesz.
może kiedyś będzie i mi dane
Za mną rok starań i jedno poronienie... trzymam mocno kciuki za Nas wszystkie❤️🤞

A jeśli u mnie będzie dobrze i lekarz potwierdzi ciąże to serio radzę Wam korzystać z życia, nie planować wszystkiego pod ewentualna ciąże i nie kochać się tylko z myślą o tym żeby coś z tego było. W tym cyklu nawet temperatury nie badałam, nie zapisywalam nic i nawet nie pomyślałbym, że może zie udać

reklama
Sikałam ale tez wyszedł mi jakiś bladzioch nie wiadomo co to , próbuje się doliczyć kiedy powinnam mieć miesiączkę bo według kalendarza flo 4 marca a OvuFriend wskazuje ze dziś , zgłupiałam już ... się zastanawiam czy ma sens jutro robić krew a jak już czy coś jeszcze oprócz bety można zrobić ? Piersi mnie potwornie bolą i ciagle gdzieś kłuje w podbrzuszu , ból na miesiączkę czasami mam i ustępuje zaraz .. krzyż nie boli mnie jak na miesiączkę .. nie mam pojęcia co się dzieje
Mam identycznie, ból piersi, jeżdżenie po jajnikach i podbrzuszu No i jak zobaczę poduszkę i koc to Kima od razu 🤪

Mam identycznie, ból piersi, jeżdżenie po jajnikach i podbrzuszu No i jak zobaczę poduszkę i koc to Kima od razu 🤪
Noo ja tak mam od kilku dni , aj sama nie wiem co robić , mąż mówi żebym się wstrzymała z badaniami jeszcze tydzień , a ja się martwię że mam coś rozregulowane i nie dostaje dlatego miesiączki 😭

Noo ja tak mam od kilku dni , aj sama nie wiem co robić , mąż mówi żebym się wstrzymała z badaniami jeszcze tydzień , a ja się martwię że mam coś rozregulowane i nie dostaje dlatego miesiączki 😭
Stres nie pomoże, co ma być to będzie. Ja panikuje bo jestem po poronieniu ale wiem, że jak ma być dobrze to będzie i tak. Jak nie teraz to kiedy indziej.
Jesli badania mają Cię uspokoić to zrób :)

Dziewczyny jak myślicie, pozytyw? :D
IMG_20210408_135312.jpeg

reklama
Do góry