diana2323
Zaciekawiona BB
Dziękuję za twoje słowa Niejedna z nas na pewno przechodzi takie załamania. Czasem mam wrażenie że to one nie pozwalają nam osiągnąć tego o czym marzymyBardzo mi przykro kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za twoje słowa Niejedna z nas na pewno przechodzi takie załamania. Czasem mam wrażenie że to one nie pozwalają nam osiągnąć tego o czym marzymyBardzo mi przykro kochana
Najgorsze ze nie mam żadnego o czułości 10Wez siknij rano na któryś co masz i pokaz co sie bedziesz wstydzila
Ja właśnie mam zapas i już widzę ze to nie jest dobre bo tak sobie codziennie po jednym sikam a potem jak jest naprawdę potrzeba to nie mam !Jakbym miała zapas testów w domu to do rana bym nie wytrzymała
Skad ja to znamJa właśnie mam zapas i już widzę ze to nie jest dobre bo tak sobie codziennie po jednym sikam a potem jak jest naprawdę potrzeba to nie mam !
Najlepiej zrób betę. Ja niestety nie widzę tej kreski, dla mnie negatywny ale może jeszcze za małe stężenie.Już nie wiem czym mam robić , pinka strumieniowego tez odradzają dziewczyny ... mam bobo testa tego żółtego i pinka płytkowego , jutro i tak chyba Podjade na krew
Ja mialam taki w zeszłym miesiącu 3 dni przed okresem i niestety biochemiczna w moim przypadku jak nic się nie działo było bialo na tych testach , żadnej kreski testowej u nich nie miałam. Trzymam kciuki daj znać jakie będą wynikiNajgorsze ze nie mam żadnego o czułości 10
Wygląda na pozytywny ale to jeszcze wcześnie bardzo...Kochane! Czy któraś z Was ma doświadczenie z testami Baby Boom? Dziś 9dpo blada kreska jak na zdjęciu.
Dziś zrobiłam test o czułości 20 i 25 i biało ... sama nie wiem co mam robić , czy pojechać na krew czy jeszcze zaczekać ze trzy dni .. cały czas odczuwam te kłucia w podbrzuszu i te piersi ... boli mnie tak jakby gdzieś w środku piersi .. Dziś dokładnie trzeci dzień spóźnieni , aż musiałam kalendarz sprawdzić ..Najlepiej zrób betę. Ja niestety nie widzę tej kreski, dla mnie negatywny ale może jeszcze za małe stężenie.
Ja bym pocz kala te 3 dni bo jezeli na tescie 25 nie eifac nawet bladziicha to beta tem koze wyjsc albo nie wyjść. Poczekaj i na spokojnie w dniu @ zrob testDziś zrobiłam test o czułości 20 i 25 i biało ... sama nie wiem co mam robić , czy pojechać na krew czy jeszcze zaczekać ze trzy dni .. cały czas odczuwam te kłucia w podbrzuszu i te piersi ... boli mnie tak jakby gdzieś w środku piersi .. Dziś dokładnie trzeci dzień spóźnieni , aż musiałam kalendarz sprawdzić ..