reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witam w dzisiejszy piekny dzionek!!! za godzinke nasze malenstwo ma papu i wyruszamy na lotnisko!!!! a co wy porabiacie??

LILITH przecież ona ma dopiero zaczęła 5 miesiąc i już się do raczkowania bierze!!! Jestem w szoku! Albo bardzo niedośwaidczona mamą :-D

Ja nadal 2w1 i czekam. Termin właśnie wybił a tu nic. Dobrze, że pogoda sprzyja, więc staram się czymś zająć i nie myśleć o tym.

Może też się wybiorę na spacerek do lasu :confused:
Pozdrawiam

Kobitki dzięki za ciepłe przyjęcie. Dopiero rozpracowuje forum, mam tye do przejrzenia a czasu neiwiele, zresztą same wiecie jak to jest z młodymi :))

Lilith super, to moze kiedys bysmy sie wybrały razem na spacer?
Ja ze wzgledu na psa chodze prawie codziennie do parku na Braci Gierymskich, przy Cieszyńskiej. Moja pora to 10/11 godzina.
Juz nie mogę sie doczekać jak Radziu bedzie większy, zeby z nim pójść na plac zabaw na Reja, jest śliczny. Mam tylko nadzieje ze sie uchowa do tego czasu.

Ide szykować obiadek.

Pozdrawiam serdecznie
Marzena

Basia robie próbe wklejenia fotki :-)

2cntnpl.jpg

i ciekawe.....

reklama
Witam Marzena, zagladaj do nas czesto... :tak:
A ja dziewczyny jestem przeziebiona... :nerd:nos przytkany, kicham co chwilke i gardlo mnie boli... masakra... narazie Olus sie nie zarazil... i oby sie nie zarazil...:sick::baffled:

Do góry