reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Madzia_pl masz rację juz nie tak wiele czasu nam zostało i za niedługo będziemy tuliły nasze maluchy - acha o Kallusi zapomiałaś ona też z BB i też na pazdziernik - odzywa sie na naszym wątku i narazie 2w1

Tylko to czekanie tak sie dłuży

Kitka, Agusiaa, Zielona - maluchy przesłodkie

Miśka_bb = Agnieszka18
tamto konto nie działa więc musiałam założyć nowe

reklama
Zielona sprzątanie,pranie i te sprawy ;-) Dopiero teraz przysiadłam do kompa bo Oliwka śpi a pózniej idziemy na dłuuuuuuuuuuugi spacer bo pogoda piękna :-D a dzisiaj pierwszy dzień jesieni :-)
Miłego dzionka

Witam

Aga faktycznie jeszcze Kallusia, tak żadko zagląda na ten wątek że zapomniałam o niej. Myślę, że nas powiadomi jak urodzi.

Ale dziś piękny dzień, jestem pełna optymizmu i nawet na chwilęe zapomniałam o zbliżającym się porodzie :-D Zaraz znikam na spacerek.

Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków.

A ja właśnie wróciłam z długiego spacerku z moim syneczkiem :-)
Zaraz położe go do łóżeczka i zaczne kontynuować porządki , między innymi mycie okien:baffled: za tydzień syneczek ma chrzciny więc pucuje cały domek :-D a same wiecie jak ciężko się robi przy małym dziecku które wymaga non stop zainteresowania , jedynie jest szansa jak mały śpi :-)

Madzia rozkoszuj się jeszcze tą chwilą kiedy jesteś 2 w 1 :-D Bo nie dużo Ci zostało ;-)
Zielona pucuj,pucuj ;-) Ja mam teraz przynajmniej swobode bo Oliwka już nie potrzebuje takie zainteresowania jak wcześniej i poleży troche sama i się pobawi,więc mam chwile dla siebie.A jak mała się obudzi idziemy na spacerek
Buziaczki dla wszystkich

Witam !!!!
Ale mamy dziś śliczną pogode , wprost wymarzona na niedzielny długi spacer albo wycieczke w góry :-)
My niestety nie możemy się za bardzo nigdzie ruszyć bo mamy popołudniu gości więc siedzimy w domku ale w bardzo milutkim towarzystwie :cool2:

A ja znów będe miała powtórke z wczoraj..................spacerek :-D
A pogoda naprawde wyśmienita,super słońce grzeje,wiatru wcale ehhhhhhhhh.............................mogłaby taka cała jesień być ;-)

reklama
Do góry