reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Zielona widze ze niezly wozio sobie sprawilas :) tzn Oskarkowi :) szkoda ze Ciebie tak zle widac!!!prosimy o wyrazniejsze fotki!

Agusiaaa kuruj sie bidulko!!!!no i moze posiedz teraz troszke w domku bo pogoda teraz taka zdradziecka...niby ladnie a wieje wiatr...

Miska bidulko w pracy...ale hihi jeszcze nie dlugo!!!!!

Madziu ja mimo tego iz juz wiele u iej widzialam czyli bardzo szybkie obracanei sie na brzuszek itd to tez jestem w szoku! jeszcze myslalam ze sobie cos ubzduralam i wygadalams ie dzis kumpeli i pow ze tak - to poczatki raczkowania :) a jak ma dobry dzien to naprawde kabinuje na tych kolankach niesamowicie:)

Czasem wogole sie zastanawiam czy u niej to wszystko normalne tak jak zabki bo zamiast dolnych wychodza gorne....

Marzena a gdzie ty mieszkasz???? w 10 p czy tych nizszych:? i ze tak spytam dlaczego ze wzgledu na psa?Mi plac zabaw tez sie baardzo podoba i masa dzieciakow na nim siedzi i oblega wiec tez si eboje ze nie przetrwa do przyszlego roku:( CO do spacerkow my najczesciej chodzimy na lotnisko 2 razy dziennie i raz dziennie wlasnie do parku czy tak po osiedlu i dzialkach:) Ja moge sie chetnie umowic choc nie wiem czy nie zwariujesz z nami....
wiesz moze zgadamy sie bardziej na gg :)

wogole to co dziewczyny mialysmys ie chyba wymienic gg....
jak co moj to 1408920 jestem czesto niewidoczna bo malo w domciu jestem i potem odczytuje i odpisuje:)

milego wieczorku! ja padam tyle sie dzis naspacerowalam:)

reklama
Ok, jutro postaram sięwkleić bo dziś jestem padnięta na Maxa , zaraz ide spać , bo jutro pewnie mały znowu zrobi wcześnie pobudke.
Dziś wogóle zafundowałam sobie wizyte u fryzjera i na solarium :-)
Od razu czuje się lepiej :laugh2: To naprawde działa :tak:
Oczywiście polecam mamusiom które już nie karmią cycem ;-)

A to stare zdjęcie jak Oskarcio był bardzo malutki ;-)

2ah6zwj.jpg

Witam :-)

Lilith moj psiak lubie pobiegac wiec dlatego chodze glownie od parku. No i tam jest malo innych psow, a moja sunia ma swira i sie czasem znienacka na jakiegos rzuci :szok: Mieszkam w 4 pietrowych na Skośnej. Ja na lotnisko na razie nie chodze bo mlody sie czesto cyca dopomina, a wygodny jest taki ze na lezaco lubi jesc :wink:To ma chyba po Tacie hehe.

A do jakiego lekarza chodzisz? Bo ja do dr. Kasperka, ale nie wiem czy dobrze wybralam. Radzio ma lekka anemie, musze go faszerowac zelazem, brr jak to swinstwo cuchnie, jak rdza.

Pozdrawiam Zielona :)) Ostatnio klikalysmy wlasnie na gg. Moj gg 1200877.

Pozdrawiam wszytskie mamusie

Agusia przypomnialo mi sie jak jestes chora, kup sobie w aptece maseczke chirurgiczna. Zawsze to jakas ochrona zeby dziecka nie zarazic. Mam nadzieje tylko ze sie nie przerazi jak zobaczy taka zakamuflowana mamusie ;-)

Zycze zdrowka

zielona a miś był taki jak Oskarek :-)
A gg jest w podpisie więc możecie walić ;-)
A dzisiaj jakaś taka pogoda nie wyrazna,rano jeszcze fajnie było.Ehhh.........za niedługo zima przyjdzie oby nie taka jak w zeszlym roku :baffled:

reklama
Marzenko dzieki za porade ale juz zapozno... Olus sie zarazil odemnie... ma katarek... zaczerwienione gardelko i wogole marudzi... pediatra przepisal nam kupe lekow... zostawilam w aptece majatek... ale to nic... byle by Olusiowi sie polepszylo... ja juz padam bo nocka oczywiscie nieprzespana... okropny jest ten katar...

Do góry