reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra ja rodze w ktowicach wiec nie stety ci nie pomoge! Ale polecam klinike np w Wapiennicy! Lub wlansie na Wyspianskiego!
Ja chodze do Lasatowicza i sobie baaardzo chwale! szczegolnie po tym co juz przezylam i sie nasluchalam na innych:) jesli chodzi o szczegolowe usg jechalam w 20-21 tc do Katoweic do dr Wloch bo to jedna z najlepszych specjalistek:)
Wogole to gratuluje dzidzi!

skad jestes??

kallusia ale to chyba jakies stare zdjatko widzialas??? chyba z 31 tc:) a teraz juz 34 ede konczyc:) oj jak to lkeci! Widze ze i u ciebie! A tak wogole to znow zaczelo strasznie padac a juz myslalam ze cie gdzies wyciagne w przysezlym tygodniu na ciacho :):):)

Kitka odezwij sie do nas:):)

reklama
Hej,

mieszkam w Szczyrku.
No i tak sie zastanawima nad wyborem szpitala, bo naprawde roznych opinii sie nasluchalam - jedne chwala wojewodzki, inne odradzaja itd. Podobno na Wyspianskiego odnawiaja oddzial polozniczy, wiec moze tam. Jakos do wojewodzkiego mnie bardziej ciagnie ze wzgledu na jego wyglad. Moja mama lezala 3 lata temu an urazowce po wypadku i poznalam ten szpital dosyc dobrze. Z tego co zdazylam sie juz zorientowac na pewno trzeba dac tam "w łape"... Kurcze, sama nie wiem...Czekam dziewczyny na Wasze opinie.
Fajnie, ze juz Twoja ciaza dobiega konca i malenstwo pojawi sie wkrotce na swiecie, ja sobie jeszcze troszke poczekam :)
pozdrawiam

Hej sandra1982 Ja bede rodzic w wojewodzkim, a termin mam na 2 maj.... jak juz bedzie po wszystkim to ci napisze co i jak.
Tez sie dlugo zastanawialam nad szpitalem i mam nadzieje, ze nie bede zalowala mojego wyboru.

Agusiaaa, koniecznie daj znac co i jak! A kto jest Twoim lekarzem prowadzacym? Ktos z wojewodzkiego? pozdrawiam

Ja chodze do 2 ginek. - prowadzaca jest dr Badach (ma gabinet w Szczyrku i w BB),a w BB m.in. na USG do Niemcewicza (na Dmowskiego). milego wieczorku

Ja LILITH chodziłam do szkoły do zawodówki na lompy do befamy.
Dziękuje
Jutro wyśle zdjęcie może mnie poznasz a Ty wyślij swoje.
Pozdrawiam i całuski przesyłam :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh:

Wlasnie dziewczyny, gdzie chodzilyscie do szkol? I ktory rocznik jestescie? Ja 82' i skonczylam LO nr4 w BB, pozdrawiam

Sandra1982 ja rodzilam w wojewodzkim niecale dwa miesiace temu i sobie bardzo chwale porod!!!(ale mialam oplacona polozna i lekarza)gorzej bylo po porodzie i podejscie Poraniewskiego(ordynatora pediatrii)do mnie!!! ale jesli miala bym odzic jeszcze raz to tez w wojewodzkim i tez przy tej ekipie ktora mialam:)

Pozdrawiam goraco.

P.S. LILITH wspolczuje opuchnietych nozek mialam to samo!!! wogole sie nie miescilam w buty i przez ostatnie dwa miesiace ciazy wogole nigdzie nie moglam wyjsc, chyba ze w kapciach albo sandalach ale w zimie to troche kiepsko ;)
Trzymajcie sie mocno Dziewczyny i rodzcie te sliczne Malenstwa, bo to naprawde wielki skarb jest!!!

reklama
Agatko, a moglabys podac mi nazwisko poloznej? Duzo wczesniej umawialas sie z nia na jakies konsultacje itd.? Mnie kolezanki polecaja jakas pania Marie :) Ale nie pamietaja nazwiska :) Apielegniarkom tez cos dawalas? Zeby np. zajely sie maluszkiem, pokazaly jak karmic itd.? Czy tym wszystkim zajela sie polozna? Wiadomo, w lapke trzeba dac w dzisiejszych czasach...

Do góry