reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

LILITH jeszcze na walizkach siedze ;D
Ale już nie długo
Byłam dzisiaj u ginka,termin mam na 22 marca więc czekać na akcje a jak nie to 8 dni po terminie do szpitala ::)
Ale czuje że lada dzień się zacznie i dam znać co i jak :) Więc kciukasy możecie zacisnąc koło 22 marca ;)
Trzymajcie się cieplutko i wyczarujcie wiosne ;D

reklama
Kitka ja juz trzymam kciukasy!!!!!! I postaramy sie jak tylko mozna z ta wiosna!!!!:):)
I pamietaj by myslec pozytywnie! jej ale ci zazdroszcze hihi :)

LILITH czego tej końcówki ciąży i porodu? ;D
Za niedługo będziesz przeżywała to co ja teraz i wtedy będe trzymać kciuki za ciebie :)
Ale już nie wyrabiam 8) Siedzieć za bardzo nie moge bo jak bobas wierci to mnie wszystko w środku boli
Dobrze że jeszcze w miare się ruszam ;D
Ale jak mówiesz grunt to pozytywnie myśleć ;)
Pozdrawiam

Witaj Kitkabb
Ja też z Bielska - Białej i jestem na etapie zmiany gina na czwartek mam wizytę u Pani Kastelik w Beskidzkim Centrum Medzycznym mam nadziję że będzie OK.
A ty rodzić będziesz w Wojewódzkim??
Życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania !!!!!!

Czesc Dziewczyny

przylanczam sie do trymania kciukow za Was wszystkie:)

Juz nie moge sie doczekac wiosny kiedy bed mogla wyjsc z Malenstwem na spacer i takze mam nadzieje ze uda nam sie spotkac:)

Agnieszka18 pisze:
Witaj Kitkabb
Ja też z Bielska - Białej i jestem na etapie zmiany gina na czwartek mam wizytę u Pani Kastelik w Beskidzkim Centrum Medzycznym mam nadziję że będzie OK.
A ty rodzić będziesz w Wojewódzkim??
Życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania !!!!!!
Ja od początku chodze do Kastelikowej :) Jest w porządku na każde pytanie ci odpowie.
A następne wizyta dopiero po porodzie :)
Rodzić będe na Wyspiańskiego
Dzięki za trzymanie jak by co kciukasów ;D Mam na dzieje że pójdzie jak po maśle :laugh: ;)

Pewnie ze tak pojdzie!!!
A co do oczekiwania to ja mam nadzieje ze moja mala nie da sie tak prosic i urodzis ie blizej terminu USg!!!! marze by kolo 20 kwietnia ale wlasnie- moge sobie pomarzyc:(:(

A ja nawet z domu wyjsc nie moge buuu bo mi nogi juz tak popuchly ze ledwo co buty zaloze ale bol przy tym nieziemski:(

LILITH myśl o tej wymarzonej dacie porodu to moze się uda ;D
Ja już nie myśle zacznie się to się zacznie ;)
I ciesze się że ciąże zimą przechodzimy bo pomyśl sobie ze teraz pikuś z opuchniętymi nóżkami (współczuje Ci bo mi nie spuchły ::) ) a latem przy tych upałach ? :-[ To dopiero baloniki by z nas były 8)

Troszke mnie tu nie bylo..... to wszystko przez to, ze przy wyciaganiu soczewek uszkodzilam sobie rogowke w oku. Teraz juz jest duzo lepiej, ale oko goilo mi sie przez prawie dwa tygodnie. Jeszcze stosuje leki, ale to juz tak na wszelki wypadek.

Od razu zrobilam sobie badanie czy bede mogla rodzic silami natury (bo przy wadzie wzroku trzeba to sprawdzic) i sie okazalo, ze bede mogla... ciesze sie z tego powodu.

Kitkabb trzymam za ciebie mocno kciuki i za twoja dziewczyneczke.....

Agatko tez bym juz chciala zajmowac sie dzidzia tak jak ty....

Lilith szczerze ci wspolczuje tych opuchnietych nozek... przekichane.

reklama
Sorko ze nie odpisywałam ale nie miałam kiedy siąść na kompa bo moja córka mi nie pozwala.
Mieszkam na doliny Miętusiej u męża mam prawie 20 lat( bede miał 13 maja) mam 14 miesięczną córkę i kofanego męża.
Teraz wy coś napiszcie o sobie.
KITKABB bądz dobrej myśli, wszystko pójdzie spoko.
Pozrawiam ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :D

Do góry