reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra ja rodze w ktowicach wiec nie stety ci nie pomoge! Ale polecam klinike np w Wapiennicy! Lub wlansie na Wyspianskiego!
Ja chodze do Lasatowicza i sobie baaardzo chwale! szczegolnie po tym co juz przezylam i sie nasluchalam na innych:) jesli chodzi o szczegolowe usg jechalam w 20-21 tc do Katoweic do dr Wloch bo to jedna z najlepszych specjalistek:)
Wogole to gratuluje dzidzi!

skad jestes??

kallusia ale to chyba jakies stare zdjatko widzialas??? chyba z 31 tc:) a teraz juz 34 ede konczyc:) oj jak to lkeci! Widze ze i u ciebie! A tak wogole to znow zaczelo strasznie padac a juz myslalam ze cie gdzies wyciagne w przysezlym tygodniu na ciacho :):):)

Kitka odezwij sie do nas:):)

reklama
Hej,

mieszkam w Szczyrku.
No i tak sie zastanawima nad wyborem szpitala, bo naprawde roznych opinii sie nasluchalam - jedne chwala wojewodzki, inne odradzaja itd. Podobno na Wyspianskiego odnawiaja oddzial polozniczy, wiec moze tam. Jakos do wojewodzkiego mnie bardziej ciagnie ze wzgledu na jego wyglad. Moja mama lezala 3 lata temu an urazowce po wypadku i poznalam ten szpital dosyc dobrze. Z tego co zdazylam sie juz zorientowac na pewno trzeba dac tam "w łape"... Kurcze, sama nie wiem...Czekam dziewczyny na Wasze opinie.
Fajnie, ze juz Twoja ciaza dobiega konca i malenstwo pojawi sie wkrotce na swiecie, ja sobie jeszcze troszke poczekam :)
pozdrawiam

Hej sandra1982 Ja bede rodzic w wojewodzkim, a termin mam na 2 maj.... jak juz bedzie po wszystkim to ci napisze co i jak.
Tez sie dlugo zastanawialam nad szpitalem i mam nadzieje, ze nie bede zalowala mojego wyboru.

Agusiaaa, koniecznie daj znac co i jak! A kto jest Twoim lekarzem prowadzacym? Ktos z wojewodzkiego? pozdrawiam

Ja chodze do 2 ginek. - prowadzaca jest dr Badach (ma gabinet w Szczyrku i w BB),a w BB m.in. na USG do Niemcewicza (na Dmowskiego). milego wieczorku

Ja LILITH chodziłam do szkoły do zawodówki na lompy do befamy.
Dziękuje
Jutro wyśle zdjęcie może mnie poznasz a Ty wyślij swoje.
Pozdrawiam i całuski przesyłam :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh:

Wlasnie dziewczyny, gdzie chodzilyscie do szkol? I ktory rocznik jestescie? Ja 82' i skonczylam LO nr4 w BB, pozdrawiam

Sandra1982 ja rodzilam w wojewodzkim niecale dwa miesiace temu i sobie bardzo chwale porod!!!(ale mialam oplacona polozna i lekarza)gorzej bylo po porodzie i podejscie Poraniewskiego(ordynatora pediatrii)do mnie!!! ale jesli miala bym odzic jeszcze raz to tez w wojewodzkim i tez przy tej ekipie ktora mialam:)

Pozdrawiam goraco.

P.S. LILITH wspolczuje opuchnietych nozek mialam to samo!!! wogole sie nie miescilam w buty i przez ostatnie dwa miesiace ciazy wogole nigdzie nie moglam wyjsc, chyba ze w kapciach albo sandalach ale w zimie to troche kiepsko ;)
Trzymajcie sie mocno Dziewczyny i rodzcie te sliczne Malenstwa, bo to naprawde wielki skarb jest!!!

reklama
Agatko, a moglabys podac mi nazwisko poloznej? Duzo wczesniej umawialas sie z nia na jakies konsultacje itd.? Mnie kolezanki polecaja jakas pania Marie :) Ale nie pamietaja nazwiska :) Apielegniarkom tez cos dawalas? Zeby np. zajely sie maluszkiem, pokazaly jak karmic itd.? Czy tym wszystkim zajela sie polozna? Wiadomo, w lapke trzeba dac w dzisiejszych czasach...

Do góry