HELLO
Dzisiaj mamy takie MINI świeto:-)Domniczek konczy PóŁ RoCzKu
:-). Nie wiem nawet kiedy to przelecialo,nawet nie pamietam go juz jak byl malutki...chociaz on chyba nigdy nie byl malutki;-)
Juz zmienilismy fotelik do samochodu na ten od 9kg,a ten fotelik nosidlo wczoraj sprzedalam;-)
Nie chce mi sie nic uczyc i nie moge sie do tego zabrac:-(.Za chwile to mnie z tej szkoly wywala;-);-).
Brandy moja droga...gratulacje
.Nice BOY:-)napisz jak tam...co tam...skad go tam
Mery te zabki to fajnie rosna Twoim coreczkom
.Dominik narazie ma dwie jedyneczki dolne...ale chyba za chwile gora pojdzie bo dziasla ma takie "rozlane"
Nie jestes wyrodna matka i nie dziwie Ci sie ze masz czasami dosyc.Ja przy jednym czasem wymiekam,a co dopiero jakbym miala jeszcze jedno:-( Miejmy nadzieje, ze za jakis czas wszystko sie unormuje:-)
Kunek my tez zmienilismy mleko na bebilon 2,ale niestety D.J. dostal po nim uczulenia i Pani Doktor kazala przerwac i ze ma tylko na cycku zostac i na tym co tam jeszcze je...deserki, zupki i takie tam
.Czekam az ten sniegus juz sobie pojdzie, bo wozkiem ciezko jechac a wiec zaopatrzylam sie w nosidlo na brzuch i bede nosic malego;-)mam nadzieje ze przyjdzie dzisiaj lub jutro
oolivia Tobie to nic nie napisze...bo staly kontakt GG:-)
Uciekam dziewczynki...milego dnia:-) i popoludnia:-)