reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Czesc dziewczynki :-)
Ja znowu z pracy pisze :baffled: Jeszcze chwile i tu zamieszkam chyba :-p;-)

Co do Esculapa to w 100% zgodze sie z tym co napisala Kunek :tak: Zreszta mam informacje z pierwszej reki :-p bo przyjaznie sie z synem dr Witowskiego (ktory zreszta tez jest lekarzem) i rzeczywiscie maja tam pelne zaplecze jezeli chodzi o sprzet potrzebny w razie jakichkolwiek powiklan :tak:Nikt tez nie zostanie zmuszony do cc, jezeli chce sie rodzic sn, a jezeli chce sie miec cc to nie ma z tym zadnych problemow, dlatego tak jak napisala Kunek - robia tam tak duzo cesarek, bo to jedyne miejsce w naszej okolicy, gdzie je wykonuja na zyczenie. Caly personel uprzejmy, pomocny i na kazde zawolanie - przynajmniej ja tak to odczulam. Czysciutko, nie trzeba brac zadnych podpasek, podkladow, ciuchow dla dziecka (tylko na wyjscie) itd. W kazdym pokoju lazienka, drewniane meble, posciel "domowa" ;-):-)

Mery, wspolczuje, ze mala tak daje Ci w kosc...Mam nadzieje, ze w koncu zacznie normalnie sypiac i w koncu i Ty bedziesz mogla normalnie sie wyspac, odpoczac i nabrac troche sil, bo sie kobito wykonczysz :sorry2:

A wiecie co zrobil dzisiaj ten moj diabel - zadzwonila na pogotowie!!!:szok: Moja mama dzwoni do mnie z placzem, ze byla z kiblu i slyszy ze Sara mowi do telefonu "mama mama" wiec podbiegla do niej, wyrwala jej sluchawke, a tam sie zglasza baba z pogotowia i z morda na moja mame, ze dziecko niedopilnowane i ze to policji zglosi :szok::baffled: Mam nadzieje, ze nie bedzie jednak zadnych konsekwencji z tego. Jak myslicie??

reklama
Sandra myślę, że nie będzie problemu... syn od siostry Jurka kiedyś zrobił identycznie... też dostali opieprz przez telefon od babki z pogotowia ale na tym się skończyło...

DOBRY WIECZOR
TO JAAAAAAAAAAAAA:tak::-D
Powracam do Was moje kochane:)
Napewno nie uda mi sie nadrobic wszyskitego co pisalyscie,ale z czytaniem Was bylam na biezaco:-)
Na poczatek witam wszystkie nowe Mamunie:-)I te obecne i te przyszle:-)
U nas leci godzina za godzina...dzien za dniem...
Dominik super rosnie,prawie juz siedzi:-)ale jeszcze sie gibbbba na boki wiec musze go pilnowac,zeby sobie jakiego guza nie nabil:-D. Najgorsze to ze nie chce wogole lezec ani na chwile...a to takie meczace jak chce cos zrobic,albo chociaz wyjsc na chwile z pokoju do kuchni czy do lazienki. Ogolnie to tylko by chcial zeby ktos przy nim byl i sie z nim bawil,gadal do niego lub robil glupkowate miny. Zebiska u dolu juz mu prawie wyszly:-).Teraz chyba pojdzie gora...bo masakra jest...takie ma rozpulchnione dziaselka i marudny przez to sie robi:-( Masuje mu i smaruje Bobodentem ale to na dlugo nie pomaga:sad:
Wczoraj maz zrobil format i komputerek nareszcie smiga jak nalezy sie:-)
A ja...no ja to juz o sobie zapomnialam calkiem:zawstydzona/y:
Pochlonelo mnie do reszty dziecko i dom...nie mowiac ze wlansie od jutra mi sie egzaminy zaczynaja w szkole ehhhh:szok::-(
Drogie Ciezaroweczki ja osobiscie tez polecam eskulapa:-) Jezeli chodzi o te CC to ze mna w pokoiku byla kobitka,ktora wlasnie bardzo chciala miec CC...a lekarze co chwilke do niej przychodzili i przekonywali ja zeby jednak zdecydowala sie na porod naturalny. Ja jak bede rodzic drugie BOBO to tez sie zdecyduje na ta klinike:-).I to nie prawda tez, ze wypuszczaja po 24 godzinach:szok::szok:!! Ja rodzilam SN i przyszlam w poniedzialek,a wyszlam dopiero w czwartek bez zadnych dodatkowych oplat...bo na wlasne zyczenie prosilam o dluzszy pobyt...poniewaz poprostu bylam slaba i nie mialam sily na opieke na Dominikiem. Nie bylo z zostaniem zadnych problemow.
sandra1982 Sara to jest lobuziara...jak nie prostownica to pogotowie:-D:-D. Nie martw sie,napewno nie bedzie z tego zadnych konsekwencji...bo przeciez szybko mama sie kapla nio i karetka nie zostala wezwana:tak:.A z drugiej strony to bardzo madra dziewczynka!!
Mery tak mi Cie szkoda...:-( ale nie martw sie!! Ja tez karmie Dominika co dwie godziny w nocy i do tego spi z nami w lozku!A lozeczko...stoi i tylko sie kurzy:-).Mam nadzieje ze Dominikowi zmieni sie to z czasem i przestanie wisiec w nocy na moim cycku;-)
Uciekam dziewczynki kolacje robic.Milego wiczorku:tak::-D

czy któraś wie coś na temat dr.piotra lasatowicza?bo chodziłam do niego przez kilka lat. 3 lata temu wyjechała i teraz po powrocie czytałam że ponoć strasznie się zmienił-hmm czy to prawda?
chce zmienić tego mojego peterke i zastanawiam się nad lasatowiczem-no w zasadzie już się umówiłam.

Witam dziewczyny i wkońcu mogłam moja dać na pole wytaskałam wózek na balkon i mam ciisze i spokój obydwie śpia. Ja też mam taką cichą nadzieje że kiedyś się skończą moje nieprzespane noce bo dziś znów sajgon cholera mnie bierze ale ida jej górne 3 już jedna prawie jest a Patka uparta i nie da sobie posmarować dziąseł Nani mogłam jeździć Bobodentem ile chciałam i lubiała a ta zamknie buzie i nic na siłe nie zrobie. Zal mi jej bo wiem że ja boli ale doprowadza mnie do szału.

Witam popoludniowa pora kolejny raz z pracy w tym tygodniu :-p

Co do wczorajszego telefonu mojego kochanego dziecka to na szczescie nic sie nie wydarzylo, wiec chyba babka tylko tak postraszyla ta policja :baffled: Mam przynajmniej taka nadzieje :-p

Prychatka, welcome back :-D:tak::-D
Super, ze Dominiczek tak rosnie :tak: Widze, ze z niego taki maly niespokojny duch jak byl z mojej Sary ;-) Ona tez nie chciala ani minuty polezec sama. Jak gdzies szlysmy z dziewczynami i maluchami, to tylko Sara rwala sie do wszystkiego, wszystkiego chciala dotknac, zobaczyc itd., reszta spokojnie siedziala albo lezala w wozkach. No ale nie wiem czy to dobrze wrozy ;-):-p:-D patrzac co teraz moje dziecko wyrabia :-p:-D;-):-D
Powodzenia na egzaminkach, na pewno wszystki pieknie pozdajesz :tak::tak:

Aneta, niestety nie znam dr Lasatowicza, ale nazwisko znane, wiec moze ktoras z dziewczyn Ci pomoze :tak:

Mery, a jakbys sprobowala dac malej jakis czopek? Czy to Viburcol czy Nurofen...Moze pomoglby na zabkowanie, skoro nie daje sobie posmarowac dziaselek zelem :sorry2:

Mój suwaczek kłamie-ilość dni do porodu się zgadza, ale ilość tygodnie nie, bo jest dokładnie 26 tygodni i 1 dzień:-(. Za każdym razem, jak próbowałam kreować suwaczek, na jakimkolwiek portalu, to wychodziła jeszcze inna liczba:no:. Babyboom powinien sam zaoferować możliwość tworzenia suwaczków:tak:. Czy u Was też tak jest?:confused:

reklama
Dorcia, nie pomoge, bo mnie zawsze suwaczki sie zgadzaly :sorry2: Sprobuj raz jeszcze, moze sciagnij suwaczek z jakiegos sprawdzonego portalu :tak: Kliknij na ktorys z naszych suwaczkow :tak:

Do góry